Ο αείμνηστος επιχειρηματίας Θεόδωρος Βασιλάκης, ιδρυτής της Aegean και της Autohellas
Ελλάδα

Μεγάλη δωρεά της Εμμανουέλας Βασιλάκη και της ΑutoHellas στον “Ευαγγελισμό” εις μνήμην του Θεόδωρου Βασιλάκη

Το διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου Ευαγγελισμός αποδέχθηκε δωρεά της κυρίας Εμμανουέλας Βασιλάκη, συζύγου του αείμνηστου Θεόδωρου Βασιλάκη, ποσού ύψους 1 εκατ. ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ, και 500.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ από την AutoHellas, νόμιμη εκπρόσωπος της οποίας είναι η κ. Eμμανουέλα Βασιλάκη, εις μνήμην του συζύγου της, που ήταν ιδρυτής, μεταξύ άλλων επιχειρήσεων, της Aegean και της Autohellas.

Η δωρεά θα χρησιμοποιηθεί:

α) για την ανακαίνιση και αναβάθμιση των εσωτερικών χώρων των κοιτώνων των ιατρών του Νοσοκομείου.

β) για την συντήρηση των κειμηλίων του Νοσοκομείου, καθώς και την δημιουργία Εκθεσιακού Χώρου/μουσείου για την έκθεση τους.

γ) για την αμοιβή της μελέτης για την Αντικατάσταση και Ανακαίνιση των Ηλεκτρικών Υποσταθμών του « Παλαιού Κτιρίου και των Κτιρίων ΑΧΕΠΑ και ΠΑΤΕΡΑ.

Στο πλαίσιο της απόφασης δεσμεύθηκε εκ των παραπάνω δωρεών:

-Δαπάνη ύψους 1.113.392 ευρώ σύμφωνα με την Προμελέτη – Προϋπολογισμό, για τη Μελέτη και Έργο για την Ανακαίνιση – Ανακατασκευή Κοιτώνων Ιατρών, στην 4η Στάθμη της ΠΤ. Συγγρού του Νοσοκομείου.

-Δαπάνη ύψους 70.000 ευρώ για την Παροχή Υπηρεσιών Ηλεκτρολογικών Μελετών για τη Μελέτη Αποκατάστασης και Ανακαίνισης υφιστάμενων υποσταθμών παλαιού κτιρίου και κτιρίων ΑΧΕΠΑ και ΠΑΤΕΡΑ.

Πηγή  tornosnews.gr