Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου
Ρόδος

Ανακοίνωση της Ένωσης Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου

Ανακοίνωση εξέδωσε  η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου για την δημόσια αντιπαράθεση (σε υψηλούς τόνους) που είχαν τις τελευταίες μέρες ο τέως πρόεδρος του ΔΣ Ρόδου κ. Κώστας Σαρρή και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και δικηγόρος κ. Τηλέμαχος Καμπουρης.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται:

“Η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου και μετά τις δημόσιες αντιπαραθέσεις συναδέλφων μας οφείλει να τοποθετηθεί επίσης δημοσίως.

Αρχικά, θα θέλαμε να διαβεβαιώσουμε άπαντες αλλά και προσωπικά το συνάδελφο κ. Κωνσταντίνο Σαρρή, τον οποίο και εκτιμούμε, ότι ο κ. Τηλέμαχος Καμπούρης όχι μόνο ανήκει στην οικογένεια του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου αλλά αποτελεί και ενεργό μέλος αυτής.

Η Ένωση Ασκουμένων και Νέων Δικηγόρων Ρόδου, εξαιτίας της πρωτόγνωρης κατάστασης που επικρατεί σε όλη την Ελλάδα από την πρωτοφανή πανδημία του κορωνοϊού αλλά και από την παύση λειτουργίας του Κτηματολογίου Ρόδου, η οποία έχει επιφέρει σε  όλη την κοινωνία της Ρόδου μεγάλη αναστάτωση, θα συνιστούσε αντί να επιρρίπτονται εκατέρωθεν ευθύνες, άπαντες να επιδείξουν την απαραίτητη ομόνοια, προκειμένου να βρεθεί μία λύση για την άμεση επαναλειτουργία του Κτηματολογίου Ρόδου.

Σκοπός του Συλλόγου μας είναι να προασπίζουμε τα δικαιώματα όλων των Ασκούμενων και νέων Δικηγόρων και πάντα να πράττουμε με πνεύμα ομονοίας και συνεργασίας.

Εξάλλου, αυτή θα είναι και η παρακαταθήκη μας στις επόμενες γενιές.

Αναμένουμε την παύση των πυρών και την έναρξη μίας ουσιαστικής επικοινωνίας και αρωγής όλων των εμπλεκομένων φορέων μεταξύ αυτών και ημών,  προκειμένου να επανέλθουμε στα λειτουργικά μας καθήκοντα με την επαναλειτουργία του Κτηματολογίου.”