H SKY express ανοίγει τα φτερά της στη Ρόδο
Ρόδος

H SKY express ανοίγει τα φτερά της στη Ρόδο

Έναρξη καθημερινών πτήσεων προς Ρόδο από την Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Μένοντας πιστή στο όραμά της να συνδέει την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη, η SKY express καλωσορίζει στο πτητικό της πρόγραμμα την Ρόδο, έναν από τους σημαντικότερους ταξιδιωτικούς προορισμούς για τους Έλληνες και ξένους επιβάτες.

Οι απευθείας, καθημερινές πτήσεις από Αθήνα προς Ρόδο ξεκινούν από τις 15 Μαρτίου, με τους επιβάτες να απολαμβάνουν ξεχωριστά προνόμια από τη στιγμή της κράτησης του εισιτηρίου τους και νέες προσωποποιημένες υπηρεσίες εντός και εκτός καμπίνας.

Μετά την απόκτηση νέου πράσινου στόλου με τα ολοκαίνουργα Airbus A320neo και το άνοιγμα στις διεθνείς αγορές, με πρώτο σταθμό την Λάρνακα της Κύπρου, το μεγαλύτερο νησί των Δωδεκανήσων και ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς σε ολόκληρη τη Μεσόγειο είναι ο νέος προορισμός της ταχύτερα αναπτυσσόμενης αεροπορικής εταιρείας της χώρας.

Με τους πλέον ανταγωνιστικούς ναύλους, χαμηλό περιβαλλοντικό αποτύπωμα υψηλό επίπεδο υγειονομικής προστασίας, η SKY express γίνεται η πιο ανταγωνιστική επιλογή τόσο για τους Έλληνες ταξιδιώτες προς το νησί της Ρόδου, όσο και για τους ξένους που καταφθάνουν στην Αθήνα και αναζητούν πτήσεις προς νησιωτικούς προορισμούς.

Μένοντας πιστή στο όραμά της για στήριξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας, οι απευθείας πτήσεις προς Ρόδο είναι ένα ακόμη βήμα της SKY express στην κατεύθυνση της εξωστρέφειας και στήριξης της ροδιακής κοινωνίας για τουρισμό δώδεκα μήνες το χρόνο.

Fly everyday με την SKY express!