Τραγικοί! Επιμένει ο Κανταρζής στην «ευπρέπεια» της ανοιχτής παλάμης. Θα τον διαγράψει ο Μανώλης Γλυνός;
Περιφέρεια

Τραγικοί! Επιμένει ο Κανταρζής στην «ευπρέπεια» της ανοιχτής παλάμης. Θα τον διαγράψει ο Μανώλης Γλυνός;

Ο Νίκος Κανταρζής, περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Μανώκη Γλυνού, επιβεβαίωσε με σημερινές δηλώσεις του ότι «μούτζωσε» την ώρα που μιλούσε ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου που έγινε την περασμένη Κυριακή με τηλεδιάσκεψη.

Το βίντεο που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, μαζί με καταδικαστική  δήλωση για τη συμπεριφορά του προς το όργανο, όλων των μελών της παράταξης του Γιώργου Χατζημάρκου, δείχνει τον Νίκο Κανταρζή να  μουτζώνει προς την κάμερα την ώρα που τον λόγο είχε ο περιφερειάρχης.

Σήμερα το πρωί, με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό SKY Rodos, ενώ στην αρχή προσπάθησε να δικαιολογηθεί ότι  έκανε τη χειρονομία αυτή εεκνευρισμένος για την κακή σύνδεση του internet.

Στη συνέχεια της συζήτησης όμως και αφού αναφέρθηκε με βαρείς χαρακτηρισμούς κατά του Περιφερειάρχη, παραδέχθηκε πως «παρά να παραβιάζω τα υγειονομικό πρωτόκολλο και να πάω να εμβολιάζομαι σε βάρος άλλων συμπολιτών μου,   καλύτερα να είμαι κακότροπος». Και πρόσθεσε πως θα συνεχίσει να λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο.

Κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε κατά του Γιώργου Χατζημάρκου ήταν, αυτοκράτορας, μεγαλομανής, αλαζόνας, πονηρός, άφιλος,  μακρύ χέρι της κυβέρνησης, μικρής εμβέλειας πολιτικός και ιδιαίτερα μικρού αναστήματος,  που πατάει επί πτωμάτων για να ικανοποιήσει προσωπικές φιλοδοξίες που ξεκινούν από προσωπικά προβλήματα.

Η στάση του Νίκου Κανταρζή, είναι αντίθετη στον πολιτικό πολιτισμό που συχνά επαναλαμβάνει ο Μανώλης Γλυνός και το ερώτημα είναι αν θα υπάρξουν κυρώσεις εναντίον του από τον επικεφαλής της παράταξης.

Παρόλα αυτά, ο Μανώλης Γλυνός μιλώντας σήμερα στον ραδιοφωνικό σταθμό KOSMOS 93,8, αφού είπε ότι δεν έχει δει το βίντεο αλλά μόνο μια  φωτογραφία, κάλυψε τον Νίκο Κανταρζή, λέγοντας ότι η ανοιχτή παλάμη ήταν ένδειξη ότι δεν άκουγε καλά την ώρα της τηλεδιάσκεψης.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου, ο Μανώλης Γλυνός απάντησε:  «Θα μιλήσετε με τον κ. Κανταρζή. Ο κ. Κανταρζής μου είπε ότι δεν άκουγε την τοποθέτηση του κυρίου Περιφερειάρχη και σήκωσε το χέρι του για να δείξει ότι δεν ακούει. Αυτό μου είπε ο κ. Κανταρζής. Τον γνωρίζω, δεν είναι του χαρακτήρα του τέτοιες συμπεριφορές. Δεν λέω τη δική μου εκδοχή. Λέω την εκδοχή ενός σοβαρού αυτοδιοικητικού ανθρώπου».

Είναι φανερό ότι όλα τα παραπάνω ακυρώνουν στην πράξη τον πολιτικό πολιτισμό που ο Μανώλης Γλυνός πολύ συχνά αναφέρει σαν στάση της παράταξής του απέναντι στην περιφερειακή αρχή. Το ερώτημα είναι τι θα πράξει από εδώ και πέρα ο κ. Γλυνός, αφού  συμπεριφορές σαν αυτή του Νίκου Κανταρζή, στην πολιτικό βίο οδηγούν σε διαγραφή.