Περιφέρεια

Με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα στο οδικό δίκτυο της Πάτμου

Με απόφαση του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, δίδεται εντολή στην εργολήπτρια εταιρεία για την εκτέλεση επειγουσών εργασιών άρσης κατολισθήσεων, καταπτώσεων φερτών και βράχων στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της νήσου Πάτμου, στις περιοχές Χώρας και Γροίκου σε διάφορες θέσεις του επαρχιακού οδικού δικτύου και στα ρέματα στις περιοχές Κάμπου, Σκάλας και Γροίκου, σε διάφορες θέσεις, εξαιτίας των επισφαλών και επειγουσών συνθηκών που δημιουργήθηκαν λόγω της έκτακτης κατάστασης που προέκυψε από τα έντονα καιρικά φαινόμενα της περιόδου 1  και 2 Φεβρουαρίου 2021.

Οι παρεμβάσεις θα γίνουν σύμφωνα με την Τεχνική Έκθεση του Τ.Τ.Ε. Καλύμνου.

Η πίστωση που έχει δεσμευτεί από την Περιφέρεια ανέρχεται στο ποσό των 19.995,00 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η δαπάνη θα βαρύνει τον κωδικό «Δαπάνες πολιτικού σχεδιασμού», του προϋπολογισμού της Π.Ε. Δωδεκανήσου. Το ακριβές κόστος των εργασιών θα προσδιοριστεί απολογιστικά από την αρμόδια Επιτροπή παραλαβής και παρακολούθησης εργασιών Π.Ε. Καλύμνου (Δήμου Πάτμου), σύμφωνα με τη σχετική Τεχνική Έκθεση.