Χ. Γιασιράνη: Αναληθής η δήλωση Σαρικά και το δημοσίευμα του skyrodos.gr
Περιφέρεια

Χ. Γιασιράνη: Αναληθής η δήλωση Σαρικά και το δημοσίευμα του skyrodos.gr

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Χαρούλας Γιασιράνη
Με σημερινές του δηλώσεις, ο περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης του Μανώλη Γλυνού, Μανώλης Σαρικάς, υποστήριξε ότι με απόφαση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, ορίσθηκα επιστημονικά υπεύθυνη στην Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Γαληνός» της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Οι ισχυρισμοί του κ. Σαρικά, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, αφού ουδέποτε ορίστηκα από τον Περιφερειάρχη ως επιστημονική υπεύθυνη της «Γαληνός». Βασίζονται σε λάθος υπαλλήλου της ΑΜΚΕ, η οποία σε πρόσκληση συνεδρίασης του δ.σ. που απέστειλε, εκ παραδρομής συμπεριέλαβε το όνομά μου με την συγκεκριμένη ιδιότητα.
Δεν περίμενα βεβαίως ούτε από τον κ. Σαρικά, ούτε από το Μέσο που φιλοξένησε και αναπαρήγαγε τις δηλώσεις του, να επαληθεύσουν την πληροφορία πριν την μεταδώσουν ως «αποκάλυψη». Μας έχουν συνηθίσει άλλωστε, χωρίς έρευνα, να συκοφαντούν και πετούν λάσπη αδιακρίτως κατά των στελεχών της Περιφερειακής Αρχής σε κάθε ευκαιρία και με κάθε πρόσχημα . Το ίδιο έκαναν και σήμερα.
Επειδή όμως δεν υπάρχει ίχνος εγκυρότητας στους ισχυρισμούς του κ. Σαρικά, ζητώ από τον ίδιο και από το Μέσο που αναπαρήγαγε τις δηλώσεις του, να προχωρήσουν άμεσα στην αποκατάσταση της αλήθειας.