Περιφέρεια

Απάντηση του Γραφείου Τύπου στον Μανώλη Γλυνό

 

“Μόνο με χαρακτηρισμούς ξέρει να πολιτεύεται ο Μανώλης Γλυνός”

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Με ύβρεις και αποχωρήσεις, προσπαθεί να καλύψει το αβυσσαλέο πολιτικό κενό  που τον διακρίνει και να ικανοποιήσει τους υποβολείς του

Ο αυτοδιαφημιζόμενος ως πολιτισμένος κ. Μανώλης Γλυνός, έφυγε και σήμερα από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου,  για να μπορέσει να καταφύγει στα αγαπημένα του ψέματα και τους ακόμα πιο αγαπημένους του, απαράδεκτους, προσωπικούς χαρακτηρισμούς. Δείγμα του “ἠθους” που χαρακτηρίζει όμως μόνο τον ίδιο.

Έβγαλε ανακοίνωση για να εκτοξεύσει, για χιλιοστή φορά ώστε να πεισθεί και ο ίδιος, προσωπικούς χαρακτηρισμούς κατά του Περιφερειάρχη. Μόνο αυτό ξέρει να κάνει. Μόνο έτσι ξέρει να πολιτεύεται.

Πολιτική εμπάθεια, απρέπεια, αήθης στάση, αυταρχισμός  και αλαζονεία, χαρακτηρίζουν τον ίδιο. Αυτό απέδειξε η σημερινή συνεδρίαση.

Σε μια συνεδρίαση στην οποία ο Περιφερειάρχης του μίλησε χωρίς κανένα χαρακτηρισμό και χρησιμοποιώντας μόνο πολιτικά επιχειρήματα και γεγονότα, ο κ. Μανώλης Γλυνός έτρεξε να κρυφτεί στην ασφάλεια των ανακοινώσεών του και την σιγουριά της “αντικειμενικής” παρουσίασης από τα παπαγαλάκια του. Ή μήπως από τους υποβολείς του;

Μόνο που αυτή την φορά υπάρχει βίντεο.  Θα ήταν ίσως χρήσιμο να το δώσουμε στην δημοσιότητα για να δει η κοινωνία ποιος ζήτησε να απαντήσει σε ερωτήματα για τον περίφημο εμβολιασμό και ποιος το έβαλε στα πόδια.

Είναι ο κ. Μανώλης Γλυνός αυτός που προτίμησε να φύγει, αντί να μείνει , όπως του ζήτησε ο Περιφερειάρχης για να ρωτήσει και για τον εμβολιασμό, που τον έκανε σημαία.  Και αυτό είναι καταγεγραμμένο και στο βίντεο.  Για να διαψευσθούν όλα τα παπαγαλάκια και οι υποβολείς  του δήθεν θιγμένου αλλά καλά κρυπτόμενου κ. Μανώλη Γλυνού.

Προτίμησε να κρυφτεί, για να βγει πάλι σε ένα προστατευμένο περιβάλλον, εκεί όπου  μιλά εκ του ασφαλούς και χωρίς αντίλογο.  Γιατί την αντίθετη άποψη ο μόνος που δεν αντέχει να την ακούσει και να τη διαχειριστεί  είναι ο ίδιος ο κ. Μανώλης Γλυνός. Γιατί είναι ο μόνος που δεν έχει θέσεις δικές του, δεν έχει επιχειρήματα

Όταν δεν μπορεί να μείνει να ακούσει τα επιχειρήματα του αντιπάλου, τότε  αναδεικνύει το πολιτικό κενό του. Ένα κενό που προσπαθεί να καλύψει με ψέματα και χαρακτηρισμούς γιατί μόνο έτσι μπορεί να αναπτύξει δημόσιο λόγο. Γιατί τον ενοχλεί η αλήθεια. Ίσως πάλι να φοβήθηκε τον αρχηγό της παράταξής του και προκειμένου να τον επιπλήξει, προτίμησε να το βάλει στα πόδια.

Το Γραφείο Τύπου