Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει κοιμηθεί ποτέ άνθρωπος
Παράξενα

Αυτό είναι το μεγαλύτερο χρονικό διάστημα που έχει κοιμηθεί ποτέ άνθρωπος

Περισσότερο απ’ όσο μπορείτε να φανταστείτε

Μια 95χρονη Κινέζα κατά το 2012 τρομοκράτησε όλη την τοπική κοινωνία του χωριού της, καθώς σηκώθηκε από το φέρετρό της μετά από έξι ημέρες που θεωρείτο νεκρή.

Η Λι Σιουφένγκ κηρύχθηκε νεκρή από τους συγχωριανούς της, όταν πριν από 9 χρόνια κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες να την ξυπνήσουν, αφότου έπεσε για ύπνο. Μην καταφέρνοντας να την βγάλουν από το λήθαργο την θεώρησαν νεκρή και την τοποθέτησαν στο φέρετρό της στις 19 Φεβρουαρίου του 2012 δύο μέρες αφότου ανακηρύχθηκε νεκρή.

Ως μέρος της κινεζικής παράδοσης το φέρετρο αφέθηκε ανοιχτό στο σπίτι έτσι ώστε τα μέλη της οικογένειάς της, αλλά και οι φίλοι της να μπορέσουν να της αποτίσουν το ύστατο χαίρε. Επίσης, όλα τα υπάρχοντά της, σύμφωνα με την παράδοση, κάηκαν, ενώ ως προτεινόμενη ημερομηνία για την ταφή της είχε οριστεί η 24η του ίδιου μήνα.

Μια μέρα πριν από την ταφή της οι συγγενείς και οι φίλοι που βρισκόντουσαν στο σπίτι της 95χρονης έζησαν μια άκρως τρομακτική και φρικιαστική εμπειρία, την οποία σίγουρα δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Ανακάλυψαν, λοιπόν, ότι το πτώμα της Σιουφένγκ δεν βρισκόταν πια μέσα στο φέρετρο. Ψάχνοντας, την βρήκανε να μαγειρεύει στην κουζίνα, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αυτό που είπε στους οικείους της ήταν ότι «κοιμήθηκα για μεγάλο χρονικό διάστημα και αφού ξύπνησα ένιωσα τόσο πεινασμένη ώστε να νιώσω έντονα την ανάγκη να μαγειρέψω κάτι να φάω».

Σύμφωνα με τον γιατρό της, η Σιουφένγκ υπέστη «τεχνητό θάνατο», μια διαδικασία κατά την οποία ένα άτομο δεν έχει αναπνοή, αλλά το σώμα του παραμένει ζεστό.

newsbeast