Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου:..«Η στηρίξη των Προνοιακών Ιδρυμάτων βρίσκεται στον πυρήνα των δράσεων μας»
Δήμος

Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου:..«Η στηρίξη των Προνοιακών Ιδρυμάτων βρίσκεται στον πυρήνα των δράσεων μας»

Στα πλαίσια των δράσεων που προάγουν την κοινωνική αλληλεγγύη, ο Αντιπρόεδρος Ελληνισμού της ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ (VP of Hellenism D25) κ. Αντώνης Γιαννικουρής και ο Πρόεδρος Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου π. Χρυσόστομος Παπαλέξης, συνοδευόμενοι από τον Ταμία κ. Σταμάτη Παπαποστόλου, τον Διευθυντή Ατομικής & Κοινωνικής Αριστείας κ. Παναγιώτη Μπαλή, τον Διευθυντή Δημοσίων Σχέσεων κ. Μηνά Ηλιακώστα και το μέλος της διοίκησης κ. Τσαμπίκο Παπαλέξη, επισκέφθηκαν το «ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν με την Πρόεδρο των Προνοιακών Ιδρυμάτων κα Μαρία Κορακάκη και τον Διευθυντή κ. Νίκο Φλεβάρη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Η κα Πρόεδρος, έκανε πλήρη ενημέρωση της κατάστασης των Προνοιακών Ιδρυμάτων, αναγνωρίζωντας την προσπάθεια που γίνεται από το Υπουργείο και πρότεινε δράσεις, όπου θα μπορούσε το Τμήμα ΑΧΕΠΑ Ρόδου να προσφέρει στις προνοιακές δομές.

Τα μέλη του Τμήματος ΑΧΕΠΑ Ρόδου, ευχαρίστησαν την κα Κορακάκη για τη φιλοξενία αλλά και για την ευκαιρία που τους δίνεται να προσφέρουν ακόμη μια φορά στα Προνοιακά Ιδρύματα στο νησί μας και ιδιαίτερα αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Η στήριξη των Προνοιακών Ιδρυμάτων είναι για εμάς προτεραιότητα και βρίσκεται στον πυρήνα των δράσεων μας.