Στην πόλη της Ρόδου και στο Γεννάδι συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι με rapid tests μέσω της δράσης «Drive Through Testing»
Περιφέρεια

Στην πόλη της Ρόδου και στο Γεννάδι συνεχίζονται οι προληπτικοί έλεγχοι με rapid tests μέσω της δράσης «Drive Through Testing»

Συνεχίζονται οι δωρεάν μαζικοί δειγματοληπτικοί έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid 19 (Rapid Tests) μέσω της δράσης «Drive through testing», στo πλαίσιo δράσεων της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΕΟΔΥ για τον περιορισμό της διασποράς του ιού.
Για τον σκοπό αυτό, κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:
– Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου από τις 09:30 έως τις 14:30
– Την Κυριακή 17 Ιανουαρίου από τις 10:00 έως τις 14:30 στην Πλατεία Ελευθερίας, μπροστά στο κτίριο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου
– Την Τρίτη 19 Ιανουαρίου οι Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται στο Γεννάδι, μπροστά στο κτίριο της Δημοτικής Ενότητας Νότιας Ρόδου (πρώην Δημαρχείο), από τις 10.00 έως τις 14.00.
Οι δειγματοληψίες θα πραγματοποιηθούν, εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες.
«Η προάσπιση της Δημόσιας Υγείας είναι πρώτη προτεραιότητα για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου. Συνεχίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις και με συνεργασία, προκειμένου να διακόψουμε τη διασπορά του κορωνοϊού» δήλωσε η Αντιπερειφερειάρχης Υγείας κ. Χαρούλα Γιασιράνη.