Ο δήμαρχος Ρόδου ευχαριστεί την υφυπουργό Παιδείας για την άμεση υλοποίηση των προτάσεων
Δήμος

Ο δήμαρχος Ρόδου ευχαριστεί την υφυπουργό Παιδείας για την άμεση υλοποίηση των προτάσεων

Σε δημόσια δήλωσή του ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης αναφέρει τα εξής:

Θέλω να εκφράσω δημόσια ένα μεγάλο ευχαριστώ, προς την Υφυπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων Σοφία Ζαχαράκη, για την αμεσότητά της στην υλοποίηση των πρωτοβουλιών, που είχαμε την ευκαιρία να συζητήσουμε μαζί της, κατά την πρόσφατη φιλοξενία της, στο νησί μας.

Για το Δήμο Ρόδου το μεγάλο στοίχημα στον τομέα της εκπαίδευσης, είναι να μην μείνει κανένα παιδί πίσω. Η ισότιμη πρόσβαση όλων των παιδιών, στο αγαθό της εκπαίδευσης, είναι αυτονόητη υποχρέωσή μας, για την οποία εργαζόμαστε εντατικά, και σχεδιάζουμε υπεύθυνα.

Κάναμε ήδη την αρχή, παραλαμβάνοντας του πρώτους φορητούς υπολογιστές, για τις ανάγκες του Α’ Δημοτικού Σχολείου Αρχαγγέλου, όπως ακριβώς μας το υποσχέθηκε, όταν επισκεφτήκαμε μαζί το σχολείο.

Η αμεσότητα της κας Ζαχαράκη χτίζει την εμπιστοσύνη, που είναι αναγκαία όσο ποτέ, στις σχέσεις κεντρικού κράτους και Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Και θωρακίζει την αξιοπιστία της κυβερνητικής πολιτικής, στη διαχείριση αυτής της πρωτόγνωρης και χωρίς ιστορικό προηγούμενο κρίσης, που ζούμε. Και που ευχόμαστε να τελειώσει σύντομα.

Ενώνοντας ιδέες και δυνάμεις, το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό και προς όφελος της κοινωνίας.

Προχωράμε με δύναμη μπροστά, κόντρα στις δυσκολίες του καιρού, για να φτάσουμε, όλοι μαζί, στο απάνεμο λιμάνι της “επόμενης μέρας”.