Αθλητικά

ΑΟ Πυλίου: “Να μεριμνήσει η Πολιτεία για τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό”

Την προτροπή της Πολιτείας να μεριμνήσει για τον Ερασιτεχνικό αθλητισμό δίνει μέσω ανακοίνωση της η διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Πυλίου με αφορμή την καραντίνα στην οποία μπαίνει για δεύτερη φορά μέσα σε μερικούς μήνες η χώρα μας. Αναλυτικά:

“Σύσσωμη η ομάδα μας απόλαυσε απόψε τον απογευματινό της καφέ, ανταλλάσσοντας ευχές για υγεία και γρήγορη αντάμωση και πάλι στις προπονήσεις και στους αγώνες, αποδεικνύοντας ότι παραμένει οικογένεια εντός και εκτός αγωνιστικών χώρων.
Η αγωνιστική δράση διεκόπη, καθώς επιβεβαιώθηκαν οι πιο απαισιόδοξες προβλέψεις και η Χώρα μας τίθεται σε καθεστώς καθολικού περιορισμού κυκλοφορίας από αύριο Σάββατο 07.11.2020, μέχρι και τη Δευτέρα 30.11.2020, ως μέτρο αποτροπής της περαιτέρω διάδοσης του ιού covid-19.
Μπορεί σήμερα να κατεβάσαμε τις μάσκες για τις ανάγκες της οικογενειακής μας φωτογραφίας, όμως υπήρξαμε από τους πρώτους που τις φορέσαμε με συνέπεια, τηρώντας παράλληλα ένα αυστηρότατο, πρωτόγνωρο και αρκετά κοστοβόρο για ένα ερασιτεχνικό σωματείο, υγειονομικό πρωτόκολλο.
Για το λόγο αυτό, η διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας είναι ένα γεγονός που μας γεμίζει πικρία και αίσθηση αδικίας.
Με την ελπίδα, η Πολιτεία, οι Ελληνικές ποδοσφαιρικές Αρχές, αλλά και οι Αρχές του τόπου μας, να μεριμνήσουν κατά τρόπο έμπρακτο για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, σεβόμενοι των ιδρώτα των αθλητών μας και τους κόπους όσων προάγουμε τον αθλητισμό στη Χώρα μας, ευχόμαστε υγεία σε όλους και καλή αντάμωση στα γήπεδα.”.