Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος – Περιφερειάρχης Ν. Αιγαίου: “Η Κως δοκιμάζεται Ο κρατικός μηχανισμός και με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών, δίνει την μάχη της κατάσβεσης”

«Ο κρατικός μηχανισμός, στο σύνολο του και με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών, δίνει την μάχη της κατάσβεσης. Ταυτόχρονα, μεταφέρονται οι επισκέπτες σε ασφαλείς χώρους», αναφέρει ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος

Η Κως δοκιμάζεται, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος, επισημαίνοντας ότι η μάχη για την αντιμετώπιση της πυρκαγιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

«Η Κως δοκιμάζεται. Ο κρατικός μηχανισμός, στο σύνολο του και με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών, δίνει την μάχη της κατάσβεσης. Ταυτόχρονα, μεταφέρονται οι επισκέπτες σε ασφαλείς χώρους», τονίζει ο κ. Χατζημάρκος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου είναι σε άμεση επικοινωνία τόσο κεντρικά όσο και τοπικά, με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, συνδράμοντας το έργο του Πυροσβεστικού Σώματος και του Δήμου Κω.

«Κύριο μέλημα, η προστασία της ανθρώπινης ζωής. Είναι αυτό που μετράει πάνω απ´ όλα αυτές τις δύσκολες ώρες. Με ψυχραιμία, αλληλεγγύη και υπευθυνότητα η Κως θα βγει νικήτρια και από αυτήν την μεγάλη πρόκληση. Είμαστε όλοι δίπλα της», καταλήγει η ανακοίνωση του περιφερειάρχη.