Τουρισμός

Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου: “Θα συμβάλουμε με όλες μας τις δυνάμεις στις προσπάθειες του Δήμου για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής στο νησί “

Σε ιδιαίτερα θετικό και εποικοδομητικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 1η Ιουλίου εθιμοτυπική συνάντηση του Προέδρου κ. Γιάννη Παπαβασιλείου και αντιπροσωπείας του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου με τον Δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη.
Ο Δήμαρχος ενημερώθηκε για τις προτάσεις της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, για το Τοπικό πολεοδομικό σχέδιο Ρόδου οι οποίες κατατέθηκαν εγγράφως, έπειτα από την σχετική πρόσκληση του Δήμου Δήμου στους φορείς του νησιού.
Συζητήθηκαν επίσης  θέματα σχετικά με την καθημερινή λειτουργία της  πόλης  τα οποία κατέγραψε η Ένωση στα πλαίσια της πρωτοβουλίας των τοπικών συναντήσεων των μελών της ανά περιοχή.
Ο Πρόεδρος κ Γιάννης Παπαβασιλειου ανέφερε ότι σοι συναντήσεις συνεχίζονται και η Ένωση θα ενημερώνει την Δήμο για τα κατά τόπους προβλήματα που καταγράφονται.
Στην συνάντηση υπήρξε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων για όλα τα καίρια θέματα και ήταν έκδηλη η θετική διάθεση συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών με γνώμονα πάντα την ευημερία της ροδιακής κοινωνίας και την βιώσιμη ανάπτυξη του νησιού.
Η Διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων δεσμεύτηκε να συμβάλει με όλες της τις δυνάμεις στις προσπάθειες του Δήμου για τη  βελτίωση της ποιότητας ζωής στο νησί και  επέκταση της εμπειρίας των επισκεπτών μας.
«Με στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη, την πρόοδο και ευημερία του τόπου μας, η Ένωση Ξενοδόχων είναι κοντά στο Δήμο Ρόδου.
Ανταποκριθήκαμε στην πρόσκληση της Δημοτικής Αρχής για την υποβολή των προτάσεών μας στο πλαίσιο της διαβούλευσης για τον σχεδιασμό του Τοπικού Πολεοδομικού Σχεδιασμού και είχαμε μία εξαιρετικά γόνιμη συνάντηση με το δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Κολιάδη.
Η ΕΞΡ θα είναι αρωγός του Δήμου Ρόδου στην  προσπάθεια για την βελτίωση της εικόνας του νησιού μας, την ενίσχυση του βιοτικού επιπέδου και της τουριστικής εμπειρίας εν γένει, υποστηρίζοντας κάθε επιμέρους πρωτοβουλία με τις τεκμηριωμένες θέσεις και προτάσεις της και την απαιτούμενη τεχνογνωσία», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Γιάννης Παπαβασιλείου.