Δήμος

Aλ.Κολιάδης: “Θα στηρίζουμε με κάθε τρόπο το έργο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Περιφερειάρχη Γ.Χατζημάρκου για απορροφήσεις κονδυλίων και ταχείς ρυθμούς εργασιών”

Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου συμμετείχε ο δήμαρχος Ρόδου και πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (ΠΕΔ) Νοτίου Αιγαίου κ. Αλέξανδρος Κολιάδης. 

Σε σχετική ανάρτησή του στα social media  αναφέρει τα εξής :

Σήμερα στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παρακολούθησης του Περιφερειακού Προγράμματος Νοτίου Αιγαίου, παρακολουθούμε στο πλαίσιο του απολογισμού για το ΕΣΠΑ 2014-2020, το τεράστιο έργο που έχει επιτελέσει Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το άλμα των νησιών μας στην ανάπτυξη και στην καινοτομία.

Ως Δήμαρχος Ρόδου και ως Πρόεδρος της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, παρακολουθώντας τη στόχευση του ΕΣΠΑ 2021-2027 και τις προσπάθειες της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, είμαι βέβαιος ότι όταν θα έρθει η ώρα και αυτού του απολογισμού, θα είμαστε ακόμα πιο αισιόδοξοι, πιο δυνατοί και πιο αποφασισμένοι για τη σταθερή πορεία των νησιών μας, μπροστά.

Η Δημοτική Αρχή Ρόδου και η ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου, θα στηρίζουμε με κάθε μέσο και κάθε τρόπο το έργο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και προσωπικά του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου για απορροφήσεις κονδυλίων και ταχείς ρυθμούς εργασιών, ώστε να αξιοποιήσουμε κάθε ευρώ που μας αναλογεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, προς όφελος των τοπικών κοινωνιών.

Ούτε μία μέρα χαμένη. Γνωρίζουμε από την πρώτη μέρα, πριν καν αναλάβουμε τα καθήκοντά μας, ότι έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος. Όμως είμαστε εδώ, καταβάλλοντας καθημερινά κάθε δυνατή προσπάθεια για να βγούμε μπροστά, σε μια αναμέτρηση με τις πληγές του παρελθόντος και με μοναδικό στόχο η Ρόδος να βγει νικήτρια.