Δήμος

Αντώνης Καμπουράκης: “Αναμένουμε τη τάχιστη ολοκλήρωση του έργου και επιβεβαιώνουμε τη δική μας στήριξη σε οποιαδήποτε επιπλέον πρωτοβουλία συμβάλει, στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας”

Την ικανοποίησή του για την υπογραφή της σύμβασης για την αποκατάσταση και αναβάθμιση του ιστορικού κτιρίου της Νέας Αγοράς εξέφρασε με ανάρτησή του στα social media  ο πρώην δήμαρχος Ρόδου  Αντώνης Καμπουράκης

Ο κ.  Καμπουράκης  αναφέρει τα εξής :

Σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση για το έργο της “αποκατάστασης και αναβάθμισης λειτουργίας του εμβληματικού κτηρίου της Νέας Αγοράς”.

Ένα ιστορικό κτήριο, που έχει χαρακτηριστεί ως έργο τέχνης από το Υπουργείο Πολιτισμού, και που μελετήθηκε, διασφαλίστηκε η χρηματοδότησή του και δημοπρατήθηκε, επί δικής μας Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα ακυρώσαμε την απόφαση που προέβλεπε την ενιαία μίσθωση του συγκροτήματος, στηρίξαμε τους επαγγελματίες, με την ανανέωση των συμβολαίων τους, συντάξαμε για πρώτη φορά από την ιστορία κατασκευής του Μνημείου, ολοκληρωμένη μελέτη συνολικής αποκατάστασής του, εξασφαλίσαμε χρηματοδότηση ύψους τριών εκατομμυρίων διακοσίων χιλιάδων ευρώ, και προχωρήσαμε στη δημοπράτηση του έργου.

Εκκρεμούσε μονάχα η έγκριση από το Ελεγκτικό Συμβούλιο, για την τελική υπογραφή της Σύμβασης.

Αναμένουμε τη τάχιστη ολοκλήρωση του έργου, την οποία έχει τόσο μεγάλη ανάγκη ο τόπος μας, και επιβεβαιώνουμε τη δική μας στήριξη σε οποιαδήποτε επιπλέον πρωτοβουλία συμβάλει, στη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. Και στην προκοπή της Ρόδου μας.