Αστυνομικό

Σύμη: Νεκρός από την πρώτη ημέρα ο δημοσιογράφος του BBC, Μάικλ Μόσλεϊ Τι έδειξε η νεκροψία

Ολοκληρώθηκε από τον ιατροδικαστή της Ρόδου η νεκροψία – νεκροτομή στην σωρό του Βρετανού γιατρού και παρουσιαστή του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, ο οποίος χθες Κυριακή, εντοπίστηκε από το δημοσιογραφικό συνεργείο της ΕΡΤ νεκρός σε φράχτη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την νεκροψία προκύπτει ότι δεν υπάρχουν κακώσεις που να παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια.

Λόγω του ότι η σορός είναι σε προχωρήμένη σήψη, η αιτία θανάτου κρίνεται απροσδιόριστη.

Το επικρατέστερο σενάριο

Το επικρατέστερο σενάριο για τον θάνατο του παρουσιαστή, όπως μετέδωσε η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA», αναφέρει πως ο παρουσιαστής ξεκίνησε από την παραλία στον Άγιο Νικόλαο, περπάτησε μέσα από τον οικισμό στο Πέδι και έφτασε μέσα από ένα δύσβατο μονοπάτι στην Αγία Μαρίνα.

Σημειώνεται πως εκείνη την ημέρα οι θερμοκρασίες ήταν ιδιαίτερα υψηλές στη Σύμη.

Όπως όλα δείχνουν, ο Μόσλεϊ έφτασε στον τελικό προορισμό του, στην Αγία Μαρίνα.

Θέλοντας να περάσει γύρω από την περίφραξη του beach bar στην παραλία της Άγιας Μαρίνας, άρχισε να περπατά.

Άγνωστο για ποιο λόγο δεν κατάφερε ποτέ να φτάσει μέχρι την παραλία.

Απείχε μόλις λίγα μέτρα από το σημείο, όπου θα μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, καθώς το beach bar είχε αρκετό κόσμο την συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Τελικά, άφησε την τελευταία του πνοή δίπλα στον φράχτη στην Αγία Μαρίνα Σύμης.

Εντοπίστηκε νεκρός σε βραχώδη περιοχή και δίπλα του βρέθηκε η ομπρέλα που κρατούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε, ενώ στο χέρι του φορούσε ένα ψηφιακό ρολόι.

Τι αποκαλύπτει η Daily Mail

Σήμερα σε ρεπορτάζ της Daily Mail, αποκαλύπτεται μία λεπτομέρεια που ίσως οδηγούσε σε ένα διαφορετικό τέλος για τον παρουσιαστή του BBC.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως βίντεο από κάμερες ασφαλείας του εστιατορίου που βρίσκεται κοντά στο σημείο, όπου βρέθηκε η σορός, δείχνουν ένα πελάτη να κατευθύνεται προς το μέρος, ίσως γιατί άκουσε κάποια κραυγή αγωνίας.

Το συγκεκριμένο στιγμιότυπο δεν επιβεβαιώνεται από κάποια άλλη πηγή.