Περιφέρεια

Γιώργος Χατζημάρκος: “Στηρίζω τον Κυριάκο που ήταν δίπλα στα νησιά μας ήταν στο πλευρό μας οποτεδήποτε χρειάστηκε “

Απόψε πέφτει η αυλαία της προεκλογικής εκστρατείας των κομμάτων ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Λίγες ώρες έμειναν πριν τις κάλπες και οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις αναμένονται σήμερα το βράδυ και οι πολιτικοί αρχηγοί θα έχουν την ευκαιρία να θέσουν εκ νέου τα διλήμματα της επικείμενης αναμέτρησης.

Τη στήριξή του στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενόψει των Ευρωεκλογών, εξέφρασε ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου 

Ο κ. Γιώργος Χατζημάρκος, με ανάρτηση του στα social media αναφέρει τα εξής :

Είμαι από αυτούς που αναγνωρίζω την αξία των συμμαχιών και των επιλογών.
Σωστή επιλογή ήταν αυτή του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όταν τον Μαΐο του 1979 βοήθησε την Ελλάδα να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα μπροστά. Ένα βήμα που εξελίχθηκε σε άλμα που καθόρισε την πορεία της χώρας στις δεκαετίες που ακολούθησαν, μέχρι και σήμερα.
Στη διαδρομή μας, κάναμε και λάθη που μας έβαλαν σε περιπέτειες και κόστισαν σε ευημερία για τη χώρα και τους ανθρώπους της. Καταφέραμε όμως να μείνουμε όρθιοι. Καταφέραμε να μείνουμε Ευρώπη.
Είμαι στο πλευρό του ανθρώπου που απέδειξε ότι μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια την χώρα, χωρίς ψευδαισθήσεις. Ότι μπορεί να θωρακίσει την άμυνα της πατρίδας μας, να διεκδικήσει τα μέγιστα για αυτή ως ισότιμος Ευρωπαίος ηγέτης και να σταθεί δίπλα στα νησιά μας με πράξεις.
Στις 9 Ιουνίου, επιλέγω την Ευρώπη της συνεργασίας, της πρωτοβουλίας, της προόδου. Ξέρω ότι η Ευρώπη δεν είναι τέλεια. Άλλωστε, δεν ζούμε σε τέλειο κόσμο και ούτε και εμείς είμαστε τέλειοι.
Στηρίζω τον Κυριάκο που ήταν δίπλα στα νησιά μας οποτεδήποτε χρειάστηκε