Τουρισμός

Δώρα Αναστασιαδη: H νέα Γενική Διευθύντρια της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία επιλογής  Γενικού Διευθυντή της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου και την θέση αυτή αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου 2024 η κυρία Δώρα Αναστασιάδη.

H κυρία Αναστασιάδη είναι έμπειρο στέλεχος στο χώρο του marketing και τουρισμού, έχοντας διατελέσει Διευθύντρια του Περιφερειακού Γραφείου του ΣΕΤΕ Νοτίου Αιγαίου από το 2015 έως το 2020, καθώς και διευθύντρια marketing και δημοσίων σχέσεων της Τράπεζας Δωδεκανήσου.

Έχει συνεργαστεί ως εξωτερικός συνεργάτης με την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, τον PROTOUR και τον Δήμο Ρόδου στην υλοποίηση αρκετών project που συνέβαλαν στην ενίσχυση του τουριστικού μας προϊόντος και στην προώθηση του τουρισμού στη Ρόδο.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου κ. Γιάννης Παπαβασιλείου :

“Βασικοί στόχοι της νέας διοίκησης είναι η ενίσχυση της εξωστρέφειας της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου,  η σύσφιξη των σχέσεων της διοίκησης με τα μέλη και η αποτελεσματικότερη διεκδίκηση θεμάτων που απασχολούν τον κλάδο και τον τουρισμό της Ρόδου γενικότερα. Η ενίσχυση του δυναμικού της Ένωσης με ένα στέλεχος με την εμπειρια και τις γνωσεις της κ. Αναστασιάδη είμαστε βέβαιοι ότι θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των στόχων μας.»