Εκδηλώσεις

Εκδήλωση με τίτλο «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ» διοργανώνουν η Αδελφότητα Ολυμπιτών Ρόδου «Η Βρυκούς» σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών και Ποντίων της Ρόδου

Η Αδελφότητα Ολυμπιτών Ρόδου «Η Βρυκούς» σε συνεργασία με τους Συλλόγους Εθελοντών Αιμοδοτών και Ποντίων της Ρόδου, διοργανώνουν εκδήλωση με τίτλο «Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Ιουνίου 2024, στις 7 το βράδυ, στον Ιερό Ναό Ταξιαρχών και Δωδεκανησίων Αγίων της Αδελφότητας, στην οδό Βρυκούντος 10, Σγουρού.

Η επέτειο της «Άλωσης της Κωνσταντινούπολης», είναι ένα γεγονός που άλλαξε την πορεία της ιστορίας και επηρέασε βαθιά τον πολιτισμό μας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα ακουστούν ποιήματα και τραγούδια που απεικονίζουν τη πτώση της Βασιλεύουσας και τις συνέπειές της στην ιστορία μας.

Αυτά τα ποιήματα και τραγούδια θα μας επιτρέψουν να αισθανθούμε κάθε συναίσθημα που διαπλέκεται με αυτό το ιστορικό γεγονός: την αγωνία, την απελπισία, αλλά και την ανδρεία και την ελπίδα που προέκυψαν από την αντίσταση των ανθρώπων.

Με την εκδήλωσή μας αυτή θα τιμήσουμε τη μνήμη των προγόνων μας και θα εκφράσουμε την αφοσίωσή μας στις αξίες και την ιστορία μας.

Σας περιμένουμε όλους να τιμήσετε με την παρουσία σας αυτήν την σημαντική εκδήλωση μνήμης.

Πληροφορίες Εκδήλωσης:

Τίτλος: Η ΠΟΛΙΣ ΕΑΛΩ

Ημερομηνία: Κυριακή 2 Ιουνίου 2024

Ώρα: 7:00 μ.μ.

Τοποθεσία: Ιερός Ναός Ταξιαρχών και Δωδεκανησίων Αγίων, Σγουρού, Ρόδος

Διοργάνωση: Αδελφότητα Ολυμπιτών Ρόδου «Η Βρυκούς», Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ρόδου «Άγιος Εφραίμ» και Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής»