Ρόδος

Στη Ρόδο το κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα

Στα πλαίσια της καθιερωμένης ετήσιας ενημέρωσης συνταξιοδοτικών θεμάτων, κλιμάκιο της Αμερικανικής Πρεσβείας της Αθήνας, ειδικευμένο αποκλειστικά σε συνταξιοδοτικά θέματα, θα επισκεφθεί το νησί της Ρόδου με σκοπό την καλύτερη ενημέρωση των Ελληνοαμερικανών και των Ελλήνων μεταναστών στις Η.Π.Α., που τώρα κατοικούν στη πόλη της Ρόδου και στην ευρύτερη περιοχή του νησιού.

Θα σας ενημερώσει και θα απαντήσει σε ερωτήσεις για οποιοδήποτε συνταξιοδοτικό θέμα σας απασχολεί που αφορά το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων των Η.Π.Α. (Social Security Administration).

Επίσης θα σας βοηθήσει στην έκδοση Αριθμού Κοινωνικών Ασφαλίσεων ( Social Security Number) καθώς για τον συγκεκριμένο λόγο η προσωπική σας παρουσία στην Πρεσβεία της Αθήνας είναι υποχρεωτική.

Την Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 από τις 8:30 π.μ. έως τις 11:00 π.μ., το κλιμάκιο θα βρίσκεται στο κτήριο του Επιμελητηρίου της Ρόδου, Γρηγορίου Λαμπράκη 8 στην πόλη της Ρόδου.

Η παρουσία και η συμμετοχή σας θα είναι χρήσιμη και πολύτιμη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, επικοινωνήστε με το Γραφείο Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αμερικάνικης πρεσβείας στο email: https://gr.usembassy.gov/u-s-citizen-services/social-security/fbu-inquiry-form/

Με εκτίμηση,

Nikolaos Anastasiadis

Field/Claims Representative