Ρόδος

Συγχαρητήρια επιστολή στο σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών απέστειλε η παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Συγχαρητήρια επιστολή στον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Δωδεκανήσου, για την διοργάνωση ενημερωτικής εκδήλωσης σχετικά με τον πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο των Δημοσίων κτιρίων απέστειλε η παράταξη Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών.

Η επιστολή

Η αποτελεσματική διαχείριση φυσικών καταστροφών πιστεύουμε ότι απαιτεί συλλογική ενεργή δράση, επιστημονική γνώση και αξιοποίηση των τεχνολογικών εργαλείων.

Η Παράταξη μας ΔΚΜ, μέσα σε αυτά τα πλαίσια όχι μόνον στηρίζει τέτοιες προσπάθειες, αλλά χαράζει και Στρατηγικές που βασίζονται στον Επιτελικό Ρόλο που οφείλει να έχει το ΤΕΕ στον τόπο μας.

Θερμά συγχαρητήρια στον πρόεδρο κ. Μ. Χατζημιχαήλ και το ΔΣ του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Δωδεκανήσου, για την άρτια οργάνωση της ενημερωτικής εκδήλωσης, που πραγματοποιήθηκε στο κτίριο του ΤΕΕ Δωδ/σου με την συμμετοχή πολλών συναδέλφων Μηχανικών, σχετικά με τον πρωτοβάθμιο προσεισμικό έλεγχο των Δημοσίων κτιρίων.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Πρόεδρος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος κ. Β. Μπαρδάκης. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη κ. Απ. Ασπράκης, η Γ.Γ. του Δ. Ρόδου κ. Α.Παρασκευοπούλου και ο τέως Πρ. του ΤΕΕ Δω/σου κ. Αντ. Γιαννικουρής.

Το ΤΕΕ έχει προβεί σε όλες εκείνες τις απαιτούμενες ενέργειες για τη δημιουργία «Ηλεκτρονικού Μητρώου Μηχανικών», καθώς και τη διαδικασία κατάρτισης των μηχανικών σε συνεργασία με τον ΟΑΣΠ και τον Σύλλογο Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, προκειμένου μετά την απογραφή των κτιρίων να ξεκινήσει άμεσα η διενέργεια των ελέγχων και στο Τόπο μας.

Το Οφείλουμε στον Τόπο και στους Ανθρώπους μας.