Δήμος

Αλ.Κολιάδης για συνάντηση στον Δήμο Ρόδου με Αντ.Καμπουράκη : Ήρθε, είδε και απήλθε… Δυστυχώς, μας επιβεβαίωσε

Ο δήμαρχος Ρόδου Αλέξανδρος Κολιάδης μετά τη συνάντηση του στο Δημαρχιακό Μέγαρο με τον Αντώνη  Καμπουράκη με δήλωση του επισημαίνει τα εξής :

Ήρθε, είδε και απήλθε…

Δυστυχώς, μας επιβεβαίωσε

Η ανταπόκριση του κυρίου Καμπουράκη στην πρόσκλησή μας, όπως αποδείχθηκε παρουσία δημοσιογράφων, μόνο σκοπό είχε να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση και να μην μας απαντήσει σε αυτό που ήδη γνωρίζουμε. Ότι δηλαδή, οι εργολάβοι της αποκομιδής απορριμμάτων είναι απλήρωτοι για τις υπηρεσίες που προσέφεραν από τις 15 Σεπτεμβρίου 2023 έως και τις 31 Δεκεμβρίου 2023.

Παρότι ο κ. Καμπουράκης κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου την Παρασκευή 26 Απριλίου εμφατικά δήλωσε ενώπιον του σώματος απευθυνόμενος στον Δήμαρχο Ρόδου ότι οι εργολάβοι είναι πληρωμένοι για τις υπηρεσίες τους και δεν τους οφείλει ούτε ένα ευρώ, στη σημερινή ανοιχτή συνάντηση στο Γραφείο Δημάρχου, όχι μόνο δεν έφερε στοιχεία που να αποδεικνύουν τους ισχυρισμούς του αλλά ζήτησε και πήρε τα στοιχεία που δείχνουν ότι οι οφειλές της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής στις εταιρείες της αποκομιδής, ξεπερνούν τα 6.000.000 ευρώ!

Εμείς ως Δημοτική Αρχή, προφανώς και δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Είναι όμως εξοργιστικό ο κ. Καμπουράκης με αοριστολογίες και πυροτεχνήματα να προσπαθεί να αποποιηθεί τις ευθύνες του, όχι απέναντι σε εμάς, όχι απέναντι στους εργολάβους της αποκομιδής αλλά απέναντι στον ροδιακό λαό.

Εμείς μιλάμε με στοιχεία και αποδείξεις. Οι ευσεβείς πόθοι του κ. Καμπουράκη δεν είναι αρκετοί για να τον απαλλάξουν από τις ευθύνες του.