Ρόδος

Αφέθηκαν ελεύθερες χωρίς όρους η εκπαιδευτικός και η μητέρα

Ελεύθερες χωρίς να τους επιβληθεί κάποιος περιοριστικός όρος αφέθηκαν πριν από λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους η μητέρα που κατηγορείται για αρπαγή των παιδιών της και η εκπαιδευτικός που κατηγορείται για συνέργεια στην πράξη αυτή. 
Οι δύο γυναίκες προσήχθησαν διαδοχικά σήμερα το πρωί συνοδευόμενες από τους συνηγόρους τους κ.κ. Στέλιο Κιουρτζή, Γιώργο Μαυρομάτη, Αριστείδη Τσάτσο, Μανώλη Κουτσούκο και Νίκο Μουτσάκη ενώπιον του ανακριτή Ρόδου όπου και απολογήθηκαν δηλώνοντας ότι αρνούνται όλα όσα τους καταλογίζονται.

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή και οι δύο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες χωρίς όρους, ενώ όπως ανακοίνωσαν οι συνδικαλιστές εκπαιδευτικοί, και ο διευθυντής του σχολείου, εάν και εφόσον εξέλθει σήμερα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, θα ζητήσει να απολογηθεί. Η εκπαιδευτικός με την έξοδό της από το Δικαστικό Μέγαρο Ρόδου, έγινε δέκτης θερμής υποδοχής από τους συναδέλφους της, γονείς, παιδιά του σχολείου αλλά και εκπροσώπους άλλων συλλόγων εργαζομένων που βρίσκονται εκεί για συμπαράσταση.

Οι παρευρισκόμενοι την υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα, αγκαλιές και φιλιά, ενώ η ίδια φανερά συγκινημένη, τους ευχαρίστησε για τη συμπαράσταση στο πρόσωπό της ενώ ευχαριστίες εξέφρασε και προς όλη τη ροδιακή κοινωνία.

Πηγή Ροδιακή