Πολιτική

Στη Ρόδο ο πρωθυπουργός τη Δευτέρα 8 Απριλίου Θα μεταβεί και στην Τήλο Θα συναντηθεί με πολίτες σε καφέ της πόλης

 

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναμένεται την Δευτέρα, 8 Απριλίου στη Ρόδο, οπότε και θα παρακαθίσει στο επίσημο δείπνο που θα παραθέσει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος το βράδυ της ίδιας ημέρας, στους προέδρους των ομοσπονδιών της HOTREC, του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ξενοδοχίας, Εστίασης και Αναψυχής, ενόψει του φόρουμ που θα διεξαχθεί στο Καστέλλο, το διήμερο 8 και 9 Απριλίου.

Στο forum θα παραστεί και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

Το φόρουμ είναι συνδιοργάνωση της HOTREC και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.

Η HOTREC, Πανευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ξενοδοχίας και Εστίασης, είναι ένας από τους σημαντικότερους φορείς του ευρωπαϊκού τουρισμού.

Αποτελεί την ένωση – ομπρέλα των ξενοδοχείων, εστιατορίων μπαρ και καφέ και παρόμοιων επιχειρήσεων και εκπροσωπεί 47 εθνικές ενώσεις σε 36 ευρωπαϊκές χώρες.

Οι συμμετέχοντες στο φόρουμ της Ρόδου, θα υπογράψουν διακήρυξη με την οποία θα αναλαμβάνουν συγκεκριμένες δεσμεύσεις για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης.

 

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο νησί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 17.30 το απόγευμα θα συναντηθεί με πολίτες στην καφετέρια SKOUFOS PASTRY&BAKERY (επί του Πεζόδρομου Νικ.Πλαστήρα),όπου και θα μιλήσει, σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

 

Η Πρόεδρος της ΔΕΕΠ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ  Έφη Χαραλαμποπούλου σε ανακοίνωση της αναφέρει τα εξής:

“Ο Πρωθυπουργός & Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα συναντήσει τους πολίτες στη Ρόδο, τη Δευτέρα 8/4/2024 και ώρα 17:30 μ.μ. στο “Skoufos Pastry & Bakery” (Νικολάου Πλαστήρα 13, επί του πεζόδρομου).

Σας περιμένουμε” σύμφωνα με ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, στα πλαίσια της επίσκεψής του  στη Ρόδο την Προσεχή Δευτέρα, προκειμένου να συμμετάσχει στις εργασίες του συνεδρίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Ξενοδοχίας, Εστίασης και Αναψυχής (γνωστού και ως HOTREC), ενός από τους σημαντικότερους φορείς του ευρωπαϊκού τουρισμού, που διοργανώνει ο πρόεδρός του και πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Αλέξανδρος Βασιλικός με τη συμμετοχή και της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.