Ρόδος: Εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα αδέρφια
Αστυνομικό

Ρόδος: Εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα αδέρφια από χώρο παιδικής προστασίας Συναγερμός στο νησί για τον εντοπισμό τους

Συναγερμός στη Ρόδο καθώς εξαφανίστηκαν τρία ανήλικα αδέρφακια! Για τον εντοπισμό τους έχει ξεκινήσει μεγάλη κινητοποίηση!

Συγκεκριμένα, το πρωί της Δευτέρας (13-11-23) στην Ρόδο εξαφανίστηκαν από χώρο παιδικής προστασίας του νησιού τρία ανήλικα αδέρφια, Τσαμπίκα Δ., 13 ετών, Τσαμπίκος Σ. 9 ετών, και Σταυρούλα Σ. 7 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση των τριών αδερφών σήμερα, (15-11-23), και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων των ανηλίκων παιδιών, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή τους σε κίνδυνο.

Η Τσαμπίκα Δ. 13 ετών έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μακριά μαλλιά και σκούρα καστανά μάτια. Φορούσε μωβ αθλητική φόρμα και κοντό αμάνικο ριγέ μπλουζάκι.

Ο Τσαμπίκος Σ. 9 ετών, έχει ύψος 1.40 μ, έχει κανονικό βάρος, έχει κοντά καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε μαύρη αθλητική φόρμα, κόκκινο κοντομάνικο και κόκκινη ζακέτα.

Η Σταυρούλα Σ. 7 ετών, έχει ύψος 1.20 μ, είναι αδύνατη, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Είναι άγνωστο τι φορούσε την ημέρα που εξαφανίστηκε.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.