Πανελλαδικό ρεκόρ για τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου
Περιφέρεια

Ζαχαρίας Ζούπης στον RV: Πολιτικός “τυφώνας” Γ. Χατζημάρκου στο Νότιο Αιγαίο με 65-70% Στις 52 μονάδες η διαφορά από τον δεύτερο

Πανελλαδικό ρεκόρ για τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου αποτυπώνει η έρευνα για τις περιφερειακές εκλογές – “Στα 30 χρόνια της εμπειρίας μου, δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαφορά” δηλώνει ο διευθυντής ερευνών της OPINION POLL

Με μία πρωτοφανή διαφορά και απόλυτη επικράτηση, 52 ποσοστιαίων μονάδων προηγείται ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κι επικεφαλής της παράταξης “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”, Γιώργος Χατζημάρκος από τον δεύτερο, στη δημοσκόπηση της Opinion Poll που πραγματοποιήθηκε για τις περιφερειακές εκλογές στο Νότιο Αιγαίο, για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού “ΚΟΣΜΟΣ” και  του Ραδιοφώνου “ΚΟΣΜΟΣ 93,8”

Η έρευνα δείχνει σαρωτική επικράτηση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου, με σίγουρη νίκη και τεράστιο ποσοστό που θα κυμανθεί από 65-70%. “Η διαφορά με πάνω από 50 ποσοστιαίες μονάδες του πρώτου από τον δεύτερο, δεν έχει ξαναγίνει και ασφαλώς τίποτα δεν είναι τυχαίο”, σχολίασε o Ζαχαρίας Ζούπης, Διευθυντής ερευνών της εταιρείας δημοσκοπήσεων Opinion Poll, αναλύοντας στον Real Voice 99.5 και τη Ρένα Παυλάκη, τα ευρήματα της έρευνας, σημειώνοντας ότι “με 30 χρόνια  στις έρευνες δημοσκοπήσεων και με εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, δεν έχω ξαναδεί τέτοια διαφορά».

Σε ερώτηση γαι την εκτίμησή του για τα ποσοστά άλλων υποψηφίων Περιφερειαρχών που θεωρούνται ακλόνητα φαβορί πρώτου γύρου, ο κ. Ζούπης εκτιμά ότι με το ποσοστό που θα πάρει ο Γιώργος Χατζημάρκος, πάει για πανελλαδικό ρεκόρ.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα στοιχεία της έρευνας:

Στην παράσταση νίκης ο Γιώργος Χατζημάρκος, ως “οδοστρωτήρας” συγκεντρώνει την απόλυτη υπεροχή με ποσοστό 69,2%, 2,9% συγκεντρώνει η Χρύσα Καραγιάννη και μόλις 1% ο Νικηφόρος Παπανικόλας.

Στην πρόθεση ψήφου, με αναγωγή επί των εγκύρων, ο Γιώργος Χατζημάρκος συγκεντρώνει το σαρωτικό ποσοστό 63,5%, η Χρύσα Καραγιάννη 11,4%, ο Νικηφόρος Παπανικόλας,  με μονοψήφιο  ποσοστό συγκεντρώνει 8,5%, στο 3,1% ο κ. Αγγέλου, ενώ στο 13,5% είναι η αδιευκρίνιστη ψήφος.

“Ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου, Γιώργος Χατζημάρκος διαθέτει γνώση, συνολικό σχέδιο και έχει αποτελεσματικότητα. Ο πολίτης ψηφίζει με βάση τα αποτελέσματα”, τόνισε  ο κ. Ζούπης και πρόσθεσε ότι η επιτυχημένη διαχείριση των κρίσεων, ήταν αυτή που εμπέδωσε το αίσθημα της ασφάλειας στους πολίτες και πλέον, αποτελεί καθοριστικό κριτήριο επιλογής υποψηφίου.

 

Πηγή RealVoice  Νατάσα Παμπρή