Αθλητικά

4ο International Sea Tourism Festival από 29 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου στο νησί της Ρόδου

Το Aegean Yachting Festival μετονομάζεται σε International Sea Tourism Festival | Rhodes (ISTF) και η 4η σε σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου στο νησί της Ρόδου.

Μετά την μεγάλη επιτυχία του 1ου Aegean Yachting Festival το 2020, του 2ου Aegean Yachting Festival το 2021, και του 3ου Aegean Yachting Festival το 2022, με περισσότερους από 6.500 επισκέπτες, 25 brokers από Ελλάδα και εξωτερικό, 36 εκθέτες και 58 σκάφη όλων των κατηγοριών τον τελευταίο χρόνο, στο νησί της Ρόδου, η διοργανώτρια εταιρεία BoatsAdvisor – Hub&Events μαζί με επίσημους φορείς αποφάσισαν τον ανασχεδιασμό του Aegean Yachting Festival.

Η μετατροπή αυτή του φεστιβάλ θα αφορά όλο το φάσμα του θαλάσσιου τουρισμού (κρουαζιέρας, ιστιοπλοΐας, καταδύσεων, θαλάσσιων σπορ, αλιευτικού τουρισμού) και όχι αποκλειστικά το yachting, το οποίο θα αποτελεί πλέον υποκατηγορία του.

International Sea Tourism Festival2

Έτσι το Aegean Yachting Festival μετονομάζεται σε International Sea Tourism Festival | Rhodes (ISTF) και η 4η σε σειρά διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί το διάστημα από 29 Σεπτεμβρίου έως 01 Οκτωβρίου στο νησί της Ρόδου.

Σκοπός του συγκεκριμένου φεστιβάλ είναι η προβολή και η ανάδειξη της περιφέρειας του Νοτίου Αιγαίου, ως ατμομηχανής του θαλάσσιου τουρισμού της χώρας και σταυροδρόμι των χωρών της νοτιοανατολικής Μεσογείου, με απώτερο σκοπό, να συνεχίσει να αποτελεί θεσμό τα επόμενα χρόνια και σταθμό για τον θαλάσσιο τουρισμό κάθε μορφής.

Πληροφορίες συμμετοχής μπορείτε να βρείτε στο παρακάτω σύνδεσμο: https://seatourismfestival.com.

 

Χορηγός επικοινωνίας RodosToday

ΟΡΓΑΝΩΤΗΣ

BoatsAdvisor-Hub&Events
Τηλέφωνο:
+30 2241400659
Email:
info@boatsadvisor.com
View Organiser Website

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Rhodes Marinas
Αυστραλίας 100
Ρόδος, 85132 Greece 
+ Google Map
Τηλέφωνο
+30 2241440970
Ιστοσελίδα χώρου διεξαγωγής