Νότιο Αιγαίο Πολιτική

Έξι ακόμα γυναίκες από Κυκλάδες και Δωδεκάνησα υποψήφιες με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα έξι ακόμα γυναικών, της Έφης Αναστασοπούλου στην ΠΕ Σύρου,  της Έλλης Βελιάδη και της Μαρίας Μπαφίτη στην ΠΕ Ρόδου, της Ιουλίας Καραμολέγκου στην ΠΕ Θήρας, της Μαργαρίτας Πανωρίου και της Μαρίας Τριβυζά στην ΠΕ Πάρου στην ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές.

 

H κ. Αναστασοπούλου, φιλόλογος, σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων και διεθνών σχέσεων, μεταφράστρια αγγλικών και ιταλικών στο Interreg Greece -Italy καθώς και fashion-travel blogger, αναφέρει στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί και πάλι με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Η Σύρος είναι το νησί που αγαπώ. Εδώ έχω τις ρίζες, το όραμα και τους ορίζοντές μου, αυτό με ώθησε να απαντήσω θετικά και να συνταχθώ ξανά στον συνδυασμό Μπροστά το νότιο Αιγαίο με Περιφερειάρχη τον κύριο Χατζημάρκο. Γνωρίζω ότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Περιφερειάρχης μας υπερδιπλασίασε τους ευρωπαϊκούς πόρους του Νοτίου Αιγαίου στην προγραμματική περίοδο 2021-2027 και αυτό ευνοεί όλες τις δράσεις για τα νησιά μας, δηλαδή υποδομές, κοινωνική μέριμνα και ευκαιρίες για όλους .

Έδωσε μια καινοτόμα προοπτική στους κατοίκους και το μότο του «κάθε μέρα νησί και έργο» υλοποιείται, χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πράξεις. Έτσι στηρίζω  το όραμα του και την πολιτική του υπόσταση με αίσθημα ευθύνης, καθώς είναι ο πολιτικός, που μπορούν οι άνθρωποι να εμπιστευθούν και για τον λόγο αυτό είμαι υποψήφια ξανά, κατανοώντας πλήρως τις προοπτικές και τις αξίες του, ενώ παράλληλα πιστεύει στη νέα γενιά που παλεύει, στις καινοτόμες ιδέες και στην υλοποίηση τους, δίνοντας ευκαιρίες να πορευθούν #μπροστά και να αποτελέσουν φάρο πορείας για το μέλλον των νησιών μας.

Μέσω της πολυετούς ενασχόλησης μου ως European Project Manager (υπεύθυνη Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων) και πτυχιούχος Φιλολογίας της φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, συγγράφω και υλοποιώ απαιτητικά Ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το Erasmus+, Interreg Greece -Italy, Interreg ADRION, Interreg Med, EEA Grants Norway-Lichtenstein-Iceland, HORIZON, Daphne, Europe For Citizens,Cosme, εκπροσωπώντας πληθώρα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων όπως Δήμους, Πανεπιστήμια, ΜΚΟ, μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας την επιτέλεση του έργου, των παραδοτέων  και την εξεύρεση των κατάλληλων φορέων (partners) για την ανάπτυξη των εκάστοτε καινοτόμων προτάσεων. Έχοντας τη γνώση της επαγγελματικής μου ιδιότητας, επιθυμώ μέσω των προτάσεων αυτών να προάγω τον πολιτισμό, την καινοτομία, όλους τους εναλλακτικούς τομείς τουρισμού, την κοινωνική μέριμνα και την παιδεία.

Ως γυναίκα και εκπρόσωπος της νέας γενιάς με πολιτική συνείδηση, βλέπω στα πρόσωπα των νέων τον διακαή πόθο μας για δημιουργία και πρόοδο, με τον τρόπο αυτόν επιθυμώ διακαώς να βοηθήσω και να στηρίξω τον τόπο μου, την Σύρο καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Νοτίου Αιγαίου.

Εμείς οι νέοι έχουμε λόγο και η συμμετοχή μας είναι καίριας σημασίας. Όλοι μαζί συμπορευόμενοι με τους μεγαλυτέρους, μπορούμε να φέρουμε την ανάπτυξη και να διευκολύνουμε την καθημερινότητα και τις ανάγκες των συμπολιτών μας όσον αφορά την παιδεία, τον τουρισμό, τον πολιτισμό, την ανάπτυξη μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την καινοτομία.

Το Νότιο Αιγαίο είναι οι άνθρωποι του, η ψυχή του είμαστε όλοι εμείς και η καινοτόμα πνοή του πρέπει να φέρει την υπογραφή μας.

Μπροστά το Νότιο Αιγαίο, μπροστά η Σύρος και η νέα γενιά!

 

 

Η κ. Βελιάδη, δικηγόρος Παρ΄Αρείω Πάγω, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Δεν περίμενες να με δεις υποψήφια; Δεν κουράστηκες να βλέπεις τα ίδια συμφέροντα να αγωνίζονται τάχα μου για το καλό του τόπου μας; Δεν κουράστηκες να κάθεσαι στον καναπέ σου και να κοιτάς αμέτοχος; Μια καινούρια αρχή για μένα, για σένα για όλους, και μια συνέχεια  #mprosta που όλοι περιμένουμε!.»

 

H κ. Μπαφίτη, επιχειρηματίας, Πρόεδρος της λέσχης Lions Helliousa Ρόδου με μεγάλη συμμετοχή στον εθελοντισμό, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του κ. Χατζημάρκου να συμμετέχω και εγώ στο πλευρό του στην παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο» και να συνεισφέρω το καλύτερο δυνατόν για τον τόπο και τους ανθρώπους του που τόσο αγαπώ.

Τον εμπιστεύτηκα γιατί είναι πολιτικός με πάθος, αποφασιστικότητα, αποτελεσματικότητα, υπευθυνότητα, ο πολιτικός που δεν μένει στα λόγια αλλά προχωρά σε έργα στοχευμένα με όραμα και δεν μένει στις υποσχέσεις.

Εγώ από πλευράς μου έχω μάθει από παιδί να αγωνίζομαι πρώτα στον δύσκολο χώρο του ξενοδοχειακού κλάδου για είκοσι πετυχημένα χρόνια και αργότερα στην οικογενειακή δική μου επιχείρηση που με αγάπη και μεράκι δημιουργήσαμε σε δύσκολους καιρούς και αντίξοες συνθήκες.

Έχω μάθει να προσφέρω, να αγαπώ τον συνάνθρωπο μου, τα τελευταία 7 χρόνια ανήκω στην λέσχη Lions Ηλιούσα Ρόδου προσπαθώντας με κάθε τρόπο να βοηθώ, όπου υπάρχει ανάγκη γιατί στην εποχή που ζούμε που δεν κρίνονται μόνο τα οικονομικά μεγέθη αλλά και τα περισσεύματα καρδιάς πρέπει να μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο και την κοινωνία μας ό,τι καλύτερο και αγνό διαθέτουμε.

Αντλούμε δύναμη και κουράγιο από τις ηθικές αξίες που μας διέπουν και «Προχωράμε μπροστά το Νότιο Αιγαίο» μαζί με τον Γιώργο Χατζημάρκο».

 

Η κ. Καραμολέγκου, νομικός, που έχει υπάρξει η νεότερη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος, σε ηλικία μόλις 21 ετών,  αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Με αίσθημα ευθύνης αποδέχομαι την τιμητική πρόταση του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου και συντάσσομαι μαζί του ως εκ νέου υποψήφια με τον συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο».

Τα τελευταία τέσσερα χρόνια υπό αντίξοες πολιτικές και οικονομικές συνθήκες, εν μέσω πανδημίας και πολέμου, δόθηκαν λύσεις σε μακροχρόνια προβλήματα που μας ταλανίζουν, εξαντλήθηκαν όλες οι πηγές χρηματοδότησης για τις ανάγκες των νησιών μας και χωρίς κανένα άλλοθι το Νότιο Αιγαίο κατάφερε και πήγε Μπροστά!

Πιστεύω ακράδαντα πως στο πλευρό του Γιώργου Χατζημάρκου θα καταφέρουμε να συνεχίσουμε και να αποδείξουμε μαζί πως με αγάπη, όραμα, σκληρή δουλειά, υπευθυνότητα και ρεαλιστική πολιτική όλα είναι εφικτά, όπως το να κατακτάμε σε συνεχή βάση πρωτιές για τα νησιά μας όχι απλά σε Ευρωπαϊκό αλλά σε Παγκόσμιο επίπεδο.

Ευελπιστώ ειλικρινά, όλοι μαζί, συνοδοιπόροι σε έναν κοινό αγώνα, με κοινή αφετηρία την αέναη αγάπη για το απέραντο γαλάζιο των νησιών μας και κοινό στόχο τη συνεχή βελτίωση της καθημερινότητας μας να επιτύχουμε ακόμη υψηλότερους στόχους!

Γιώργο, αγαπώ και εγώ την Ευθύνη! Προχωράμε μαζί να πάμε το Νότιο Αιγαίο ακόμη πιο Μπροστά!.»

 

H κ. Πανωρίου, καθηγήτρια ξένων γλωσσών, μεταφράστρια και επιχειρηματίας, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι ίσως ο σημαντικότερος οργανισμός για τη νησιωτικότητα. Είμαι για πρώτη φορά υποψήφια με τον Συνδυασμό «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», γιατί οι ανάγκες του τόπου αυξάνονται διαρκώς και απαιτείται συμμετοχή και συνεργασία για την ανάδειξη και την κάλυψή τους

 

Η κ. Τριβυζά, επί 25 έτη υπάλληλος του ΕΟΤ, με πολυετή εμπειρία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού και δραστήρια συμμετοχή στα κοινά, αναφέρει στη δήλωσή της, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο:

«Μία βασική προϋπόθεση αλλά συνάμα και διαφορά μεταξύ των εκλογών Πρώτου και Δευτέρου βαθμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και των Εθνικών Εκλογών είναι ότι στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές αξιολογείς και εκλέγεις πρόσωπα.  Αξιολογείς το έργο τους, το όραμα, το ήθος και τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουν τους πολίτες και τις ιδιαιτερότητες της κάθε τοπικής κοινωνίας.

Κάνεις  στην «μπάντα» όπως λέμε στο νησί, πολιτικές και κομματικές αντιλήψεις, δίνοντας προτεραιότητα στο κοινό τοπικό συμφέρον.  Η μέχρι σήμερα διαδρομή μου στα κοινά του νησιού μου και από τις θέσεις που μου εμπιστεύτηκαν οι συμπολίτες μου, δεν μου επιτρέπουν εκπτώσεις σε αξίες. Μου επιβάλλουν  να πράττω με ρεαλισμό και αξιοκρατικά κριτήρια.

Βλέποντας όλα αυτά τα χρόνια τον τρόπο δουλειάς του Γιώργου Χατζημάρκου θα τον χαρακτήριζα ως άνθρωπο των έργων και της διεκδίκησης καλύτερων συνθηκών ποιότητας ζωής για τους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου.  Δεν αποφεύγει τα δύσκολα.  

Αυτό ήταν και το βασικό κριτήριο για να δεχτώ την πρόταση του Γιώργου Χατζημάρκου και να μετέχω στο ψηφοδέλτιο του ως υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος στην Πάρο και την Αντίπαρο.  Απόφαση δύσκολη αλλά ταυτόχρονα και πρόκληση για τη δουλειά και τις απαιτήσεις του μέλλοντος. 

Συντάσσομαι και στηρίζω το όραμα και το πρόγραμμα του Συνδυασμού, διότι προδιαγράφει ένα καλύτερο μέλλον για τα Νησιά μας, για τα Παιδιά μας, για τις Οικογένειές μας, για τους Συμπολίτες μας. 

Θεωρώ ότι με τις δυνάμεις και την εμπειρία την οποία διαθέτω, θα μπορέσω και εγώ να συμβάλλω σε αυτήν την επιτυχία. 

Δεν περισσεύει κανείς.

Πρέπει να πορευτούμε όλοι μαζί.

Πρέπει και μας αξίζει να παλέψουμε και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για το Νότιο Αιγαίο, για τον τόπο μας, για την Πάρο και την Αντίπαρό μας!!!»

 

 

 

Βιογραφικό Έφης Αναστασοπούλου

 

Η Έφη Αναστασοπούλου (Ευσταθία-Φλώρα) είναι φιλόλογος, Σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων, μεταφράστρια αγγλικών και ιταλικών καθώς και σύμβουλος και στρατηγικής επικοινωνίας και fashion – travel blogger.

Μέσω της πολυετούς ενασχόλησης της ως European Project Manager -Σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων, συγγράφει και υλοποιεί απαιτητικά Ευρωπαϊκά προγράμματα, όπως το Erasmus+, Interreg Greece -Italy, Interreg ADRION, Interreg Med, EEA Grants Norway-Lichtenstein-Iceland, HORIZON, Daphne, Europe For Citizens,Cosme ,ENI CBC Med programme, διακρατικά και διασυνοριακά προγράμματα της Ευρωπαϊκής ένωσης, εκπροσωπώντας πληθώρα δημοσίων και ιδιωτικών φορέων όπως δήμους, πανεπιστήμια, αστικές μη κερδοσκοπικές εταιρείες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αναλαμβάνοντας την επιτέλεση του έργου, των παραδοτέων και την εξεύρεση των κατάλληλων εταίρων (partners) για την ανάπτυξη των εκάστοτε καινοτόμων προτάσεων .

Έχει αναλάβει ως σύμβουλος και εξωτερικός συνεργάτης του Δήμου Ίου για την προετοιμασία, συγγραφή και υλοποίηση  της πρότασης ClimAIDΑνθεκτικότητα και ενδυνάμωση για την κλιματική αλλαγή μέσω του πολιτισμού και των τεχνών στο πλαίσιο  του ευρωπαϊκού διακρατικού  προγράμματος Creative Europe  Programme (CREA), ενώ εργάστηκε  ως σύμβουλος ευρωπαϊκών προγραμμάτων του δήμου Αλίμου για την πρόταση Ευρώπη για τους πολίτες-παλιές πόλεις-νέα αποτελέσματα το 2018 (Europe for citizens –old towns ,new results). Παράλληλα, συμμετείχε στο πρόγραμμα επιχορηγήσεων στην πρόταση έργου EDIBO -education digital bootcamps – ως σύμβουλος επικοινωνίας, οργάνωσης και διαχείρισης της ελληνικής ΑΜΚΕ 3/3 .

Έχει συνεργαστεί με την ΑΜΚΕ Crethidev –Δημιουργική Σκέψη τα έτη 2021-2023 για την προετοιμασία εκπαιδευτικών σεμιναρίων και έρευνα στα πλαίσια του έργου ERASMUS +REACT αλλά και σε πληθώρα ευρωπαϊκών προγραμμάτων τα τελευταία χρόνια με πολυάριθμους φορείς.

Ανέλαβε στον δήμο της Santa Cesarea Lecce ως επίσημη μεταφράστρια ιταλικών, αγγλικών και ελληνικών για την υλοποίηση των μεταφράσεων του ευρωπαϊκού προγράμματος καινοτόμου ιατρικού τουρισμού ΙnMedTour, διαθέτοντας την γνώση και την ηγεσία της πολυπολιτισμικής ομάδας και τη στενή συνεργασία με πολυπολιτισμικούς φορείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Φιλολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στη Γλωσσολογία και μιλά άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες (αγγλικά, ιταλικά, γερμανικά).

Διαθέτει μεταπτυχιακό τίτλο από το Venice International University -Διεθνές πανεπιστήμιο της Βενετίας στον τομέα της διαχείρισης ευρωπαϊκών προγραμμάτων και στην διοίκηση ευρωπαϊκών έργων, παρέχοντας τις δεξιότητες για επιτυχή εργασία στον τομέα της διεθνούς συνεργασίας, μέσω της χρήσης ευρωπαϊκών προγραμμάτων χρηματοδότησης.

Υπήρξε μοντέλο σε επιδείξεις μόδας, καταλόγους και διαφημίσεις των εταιριών Blufin Spa (Blumarine, Blugirl), Maison Martin Margiela, Marni, Lacoste, Calvin Klein, Avon, Antonio Croce, Baldinini, Maryling, BeatriceB,Kathy Heyndels , Jitrois, Korres, Stelios Koudounaris, Vasilis Zoulias, Helena Kyritsi και πολλά αλλά luxury fashion brands. ως fashion – travel blogger .

 

 

Βιογραφικό Έλλης Βελιάδη

 

Η Έλλη Βελιάδη είναι δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και Νομική σύμβουλος σε ξενοδοχειακές, κατασκευαστικές  και εμπορικές εταιρείες καθώς και  ιδιωτική πελατεία.

Έχει συμμετάσχει σε πολλά  επιστημονικά και επαγγελματικά συνέδρια και σεμινάρια.

Το 2002-2003 έλαβε υποτροφία για επίδοση στο ακαδημαϊκό έτος, από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών.

Το 2005 πήρε Πτυχίο Νομικής, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Ακολούθησε το μεταπτυχιακό της στο Αστικό Δίκαιο, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Είναι κόρη του Αλέξανδρου και της Ανθούλας Βελιάδη.

 

 

Βιογραφικό Μαρίας Μπαφίτη

 

Η Μαρία Μπαφίτη είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτρια επιχείρησης αρτοποιείου. Έχει εργασθεί επί 20 έτη στον ξενοδοχειακό κλάδο από υψηλόβαθμες θέσεις.

Είναι Πρόεδρος της λέσχης Lions Helliousa Ρόδου και έχει μεγάλη συμμετοχή και συνεισφορά στον Εθελοντισμό.

Είναι παντρεμένη με τον Νίκο Χατζημάρκο και έχουν έναν γιο, τον Μιχαήλ-Άγγελο Χατζημάρκο, 25 ετών.

 

 

Βιογραφικό Ιουλίας Καραμολέγκου

 

Η Ιουλία Καραμολέγκου είναι Δικηγόρος, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος Νοτίου Αιγαίου.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαντορίνη.

Μέλος πολύτεκνης οικογένειας, φοίτησε στα δημόσια σχολεία του νησιού και το έτος 2006 αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Θήρας, όπου βραβεύτηκε από τον Σύλλογο Πολυτέκνων και το Ίδρυμα Λούλας και Ευάγγελου Νομικού για την εισαγωγή της στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών και Ιστορίας του Παντείου Πανεπιστημίου, από όπου αποφοίτησε το 2010, μετ’ επαίνων.

Συνέχισε τις σπουδές της, μέσω καταταρκτήριων εξετάσεων, στη Νομική σχολή Αθηνών του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, στην οποία εισήχθη το 2011 και αποφοίτησε το έτος 2015.

Ίδρυσε δικό της δικηγορικό γραφείο στη Σαντορίνη, όπου διαβιεί μόνιμα με την οικογένεια της.  Από το έτος 2019, είναι μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Νάξου, ενώ επαγγελματικά βρίσκεται στο στάδιο σύστασης δικηγορικής εταιρείας και ίδρυσης δεύτερου δικηγορικού γραφείου στην Αθήνα.

Την περίοδο 2010-2014, υπήρξε η νεότερη εκλεγμένη περιφερειακή σύμβουλος, σε ηλικία μόλις 21 ετών.

Είναι παντρεμένη με τον Αντώνιο Συρίγο, με τον οποίο έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Αικατερίνη, την Νικολέτα και την Χρυσοβαλάντη.

 

 

Βιογραφικό Μαργαρίτας Πανωρίου

 

Η Μαργαρίτα Πανωρίου είναι καθηγήτρια ξένων γλωσσών, μεταφράστρια και επιχειρηματίας.

Σπούδασε στο Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει εργαστεί σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και ως αυταπασχολούμενη διδάσκοντας τη γερμανική, αγγλική και ελληνική γλώσσα. Παράλληλα, εργάζεται ως μεταφράστρια για οργανισμούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ διαθέτει εργασιακή εμπειρία και στον κλάδο του Τουρισμού, συνεργαζόμενη με ταξιδιωτικό γραφείο.

Λειτουργεί με τον αδελφό της υπεραστικό λεωφορείο στην Κ.Τ.Ε.Λ. Πάρου Α.Ε.

Έχει συμμετάσχει εθελοντικά στη διοργάνωση πολιτιστικών δράσεων της Πάρου.

Είναι παντρεμένη με τον Ζαννέτο Μαλατέστα, με τον οποίο έχει αποκτήσει ένα παιδί.

 

 

Βιογραφικό Μαρίας Τριβυζά

 

Η Μαρία Τριβυζά είναι συνταξιούχος του ΕΟΤ, Πρόεδρος και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου «Φίλοι της Ι. Μ. Παναγίας Μοναχής – Αγίου Φανουρίου», Μάρπησσας Πάρου και εκλεγμένη εκπρόσωπός του Συλλόγου Γυναικών Μάρπησσας στον ΟΣΥΓΥ.

Εργάστηκε επί 25 χρόνια στον Ε.Ο.Τ. σε διάφορες επιτελικές θέσεις μέχρι  της συνταξιοδότησής της, ενώ είχε εργαστεί και ως ασφαλίστρια στον κλάδο ζωής στην Αγροτική Ασφαλιστική.

Ασχολήθηκε επί 12 συνεχόμενα χρόνια στο Δήμο Πάρου ως εκλεγμένη Δημοτική Σύμβουλος.

Στα χρόνια αυτά διετέλεσε, 4 χρόνια ως πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της Κοινότητας Μάρπησσας, 9 χρόνια ως Πρόεδρος Τουριστικής Επιτροπής του Δήμου Πάρου και 4 χρόνια ως Πρόεδρος του Ν.Π.Κοιν Προστασίας Πρόνοιας και Αλληλεγγύης, Μέλος των Δ.Σ. Λιμενικού Ταμείου και ΚΔΕΠΑΠ.

Ασχολήθηκε επί 25 χρόνια, ως Γ.Γ. στον Συνδέσμου Μαρπησσαίων – Αρχιλοχιτών Αθηνών, συμβάλλοντας καθοριστικά στην ίδρυση Ομάδας Αιμοδοσίας και Χορευτικού Συγκροτήματος.

Διετέλεσε Γ.Γ. στην Αιγαιοπελαγίτικη Ένωση 150 Σωματείων Αιγαίου.

Συμμετείχε στο Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΟΤ, όπου δημιούργησε την Τράπεζα αίματος και το Ταμείο Αλληλοβοήθειας Υπαλλήλων ΕΟΤ.

Συνεργάστηκε με την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας επί 6 χρόνια για την αναστήλωση της Ι.Μ.Αγίου Γεωργίου Λαγκάδας.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Μάρπησσα της Πάρου και σπούδασε Οικονομικά-Λογιστικά στην Α.Β.Σ.Π. Επίσης, είναι Πτυχιούχος  Ιεροψάλτρια της Σχολής Βυζαντινής Μουσικής του Ιερού Προσκυνήματος Παναγίας Εκατονταπυλιανής.

Είναι μητέρα δύο τέκνων.