Δήμος

Συνάντηση του Δημάρχου Ρόδου Αντώνη Β. Καμπουράκη με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ Δημήτρη Φραγκάκη


Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, Δημήτρη Φραγκάκη είχε ο Δήμαρχος Ρόδου Αντώνης Β. Καμπουράκης, ο οποίος δήλωσε τα εξής:

«Σήμερα, είχα τη χαρά να υποδεχτώ στη Ρόδο τον φίλο Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ, κ. Δημήτρη Φραγκάκη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησής μας, εστιάσαμε στις εξαγγελίες  της Υπουργού Τουρισμού κ. Όλγας Κεφαλογιάννη & της Υφυπουργού κ. Έλενας Ράπτη, για τις ενέργειες που θα βοηθήσουν στην επιστροφή του νησιού μας στην κανονικότητα. Η μοναδική Ρόδος μας, διαθέτει εντυπωσιακές τουριστικές μονάδες και εξαιρετικά εξειδικευμένο στελεχιακό & εργατικό δυναμικό.

Κοινός μας στόχος, με την Κυβέρνηση και τον ΕΟΤ, είναι η διατήρηση όλων των θέσεων εργασίας και η επαναλειτουργία και πλήρης επαναφορά όλων των ξενοδοχειακών μονάδων μας σε όρους κανονικότητας.  Ο κος Φραγκάκης με διαβεβαίωσε πως η στήριξη του Οργανισμού, σε επίπεδο προβολής και προώθησης της Ρόδου, θα συνεχίσει να είναι αδιάκοπη, ώστε το νησί μας, η διαχρονική αρχόντισσα του ελληνικού τουρισμού, να επανέλθει ακόμη πιο ενισχυμένη και δυνατή».