Νότιο Αιγαίο Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Κώστας Στυλιανού από τη Ρόδο

Την υποψηφιότητα του Κώστα Στυλιανού, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

 

Ο κ. Στυλιανού, αυτοκινητιστής, Πρόεδρος του  Συνδέσμου Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός», με πλούσια ενασχόληση με τα κοινά, μέσω του εθελοντισμού, της συνδικαλιστικής δράσης, του αθλητισμού και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

 

«Μετά από μία διαδρομή που περιλαμβάνει εθελοντισμό, τοπική αυτοδιοίκηση Α’ βαθμού, Αθλητισμό για άτομα με ειδικές ανάγκες και πολυετή επαγγελματική σε συνδυασμό με συνδικαλιστική δράση πάνω στους δρόμους της Ρόδου, νιώθω ότι έχω να συνεισφέρω στον τόπο. Διοχετεύω τη διάθεσή μου για προσφορά στον Β’ βαθμό αυτοδιοίκησης, στο πλευρό του επιτυχημένου Περιφερειάρχη, Γιώργου Χατζημάρκου, που έχει να επιδείξει έργο και δράσεις σε όλους τους τομείς.»

 

 

Βιογραφικό

Ο Κώστας Στυλιανού είναι αυτοκινητιστής, Πρόεδρος του  Συνδέσμου Ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων δημόσιας χρήσης Ρόδου «Κολοσσός».

Γεννήθηκε στη Ρόδο στις 27 Οκτωβρίου 1969 και κατάγεται από τον Άγιο Ισίδωρο. Είναι παντρεμένος με τη Κατερίνα Τσαβαρή και έχουν τρία παιδιά και έναν εγγονό.

Από το 2002 έως το 2016, ήταν Πρόεδρος στον Σύνδεσμο Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσεως Ρόδου «Κολοσσός» και από το 2016 μέχρι σήμερα Πρόεδρος του  Συνδέσμου  Ιδιοκτητών Φορτηγών Αυτοκινήτων Δημόσιας Χρήσης Ρόδου «Κολοσσός», ο οποίος δημιουργήθηκε από την  ενσωμάτωση με τα μεγάλα φορτηγά.

Υπήρξε μέλος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ελλάδος, ΠΧΕΜ από το 2016 μέχρι και το 2019.

Διετέλεσε μέλος και ταμίας του Αθλητικού Συλλόγου Δωδεκάνησος, μπάσκετ με αμαξίδιο, όπου σήμερα κατέχει τη θέση του Αντιπροέδρου.

Έχει εκλεγεί δυο φορές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ βαθμού, την οποία και υπηρέτησε μέχρι το 2019 και συγκεκριμένα:

–          Το διάστημα 2011 – 2014 ήταν συνυπεύθυνος της λειτουργίας του κοιμητηρίου «Ταξιάρχης»  της πόλεως Ρόδου

–          Το 2014  έγινε υπεύθυνος καθαριότητας της πόλης της Ρόδου και οδικής ασφάλειας

–          Το 2016 ανέλαβε  καθήκοντα συνυπεύθυνου του γραφείου Πολιτικής Προστασίας

–          Το 2018 ανέλαβε και αρμοδιότητες καλλωπισμού και διαγραμμίσεων

Από το 2019 μέχρι 2021 ήταν μέλος στο Δ.Σ  στους  εθελοντές Αιμοδότες Ρόδου.

Από το 2021, είναι μέλος του Δ.Σ Ο.Ε.Β.Ε.Δ (Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου).

Δουλεύοντας από μικρός εγκατέλειψε τη σχολική εκπαίδευση.

Σήμερα, νιώθει περήφανος που το 2018 απέκτησε το απολυτήριο του Γυμνασίου φοιτώντας στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας και συνεχίζει.