Νότιο Αιγαίο Πολιτική

Υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο ο Γιώργος Πατσάης από τη Ρόδο

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Πατσάη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Ο κ. Πατσάης, οδοντίατρος, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος (και τ. Αντιδήμαρχος) Προγραμματισμού και Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου αναφέρει στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να πορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο στις περιφερειακές εκλογές:

«Με το Γιώργο Χατζημάρκο έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Θαυμάζω την ετοιμότητα και την εξυπνάδα του, τον προγραμματισμό και την επιμονή του και εκπλήσσομαι καθημερινά από τον τρόπο δράσης του. Προσωπικά, τον θεωρώ έναν από τους πιο πετυχημένους πολιτικούς αυτού του τόπου και πιστεύω ότι έχει ακόμα πολλά να δώσει σε κάθε γωνιά του Νοτίου Αιγαίου. Με αυτό το σκεπτικό, δέχτηκα με χαρά την πρόταση του, που με τιμά ως άνθρωπο και ως πολίτη. Δεσμεύομαι να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης του.»

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Πατσάης είναι οδοντίατρος στον Αρχάγγελο και Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Προγραμματισμού και Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου, ενώ στην ίδια θητεία έχει υπηρετήσει και ως Αντιδήμαρχος.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Αρχάγγελο της Ρόδου. Σπούδασε στην Ιταλία, στο τμήμα Οδοντιατρικής του Πανεπιστημίου Ρώμης και εργάστηκε επί σειρά ετών στην Ιταλία, στην κλινική Policlinico Tor Vergata της Ρώμης, στην Αγγλία, στην κλινική Birmingham Denta lClinic και στη Γαλλία, στο Dental Clinic Center του Μόντε Κάρλο, όπου και εξειδικεύεται στην αισθητική προσθετική. Μιλά αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά.