Νότιο Αιγαίο Πολιτική

Υποψήφια με τον Γιώργο Χατζημάρκο η Ροδούλα Λουλουδάκη από τη Ρόδο

Την υποψηφιότητα της δημοσιογράφου Ροδούλας Λουλουδάκη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο” για τις επικείμενες περιφερειακές εκλογές, στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου.

Ο κα Λουλουδάκη, στη δήλωσή της με την οποία ανακοινώνει την απόφασή της να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο αναφέρει τα εξής:«Συμπορεύομαι με τον Γιώργο Χατζημάρκο γιατί σέβομαι τους ανθρώπους που είναι ικανοί να οδηγούν, να διαχειρίζονται τα προβλήματα των συνανθρώπων, να ασχολούνται επιτυχώς με τις ζωές των άλλων. Πιστεύω στη δουλειά και στην προσπάθεια. ´Οχι γενικά και αόριστα, αλλά ειδικά και συγκεκριμένα».

Βιογραφικό

Η Ροδούλα Λουλουδάκη είναι δημοσιογράφος.

Από το 2007 αρθρογραφεί στην εφημερίδα «Ροδιακή».

Από το 2010 κατέχει οργανική θέση δημοσιογράφου στον Δήμο Ρόδου.
Εκλεγμένη για 3η τριετία στο ΔΣ του Πειθαρχικού Συμβουλίου της Ένωσης Συντακτών Ηπείρου, Πελοποννήσου, Κρήτης και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ).

 

Καλωσορίζοντας την Ροδούλα Λουλουδάκη στην παράταξή του, ο Γιώργος Χατζημάρκος δήλωσε μέσω των Social media:

“Καλωσήρθες Ροδούλα Λουλουδάκη.
Καλωσόρισες στην ομάδα που υλοποιεί τις δεσμεύσεις της, κρατά τον λόγο της, σέβεται τον ρόλο της και αγωνιά για την πορεία της. Γιατί, μόνο όταν αγωνιάς ο ίδιος, μπορείς να κρατήσεις την πορεία σου στον στόχο. Αυτό ακριβώς που αποτέλεσε, και εξακολουθεί να αποτελεί, χαρακτηριστικό και της δικής σου προσωπικότητας και πορείας. Στην επαγγελματική, πολιτική και κοινωνική πορεία σου, όπου η ερευνητική πλευρά σου ισορροπεί με την αναλυτική. Αυτή που σου έδωσε τη δυνατότητα να κρατήσεις το χαμόγελο της ευθυκρισίας που λάμπει στο πρόσωπο και στην δουλειά σου. Αυτή την δουλειά που βραβεύθηκε αναγνωρισμένη απο το Ιδρυμα Μπότση.
Στην ομάδα μας, το βραβείο έχει δύο διαστάσεις : το χαμόγελο των πολιτών και τα αποτελέσματα στη ζωή των νησιωτών.
Προσυπογράφουμε την δήλωση σου οτι πιστεύεις στην δουλειά και την προσπάθεια, όχι γενικά και αόριστα αλλά ειδικά και συγκεκριμένα.
Την προσυπογράφουμε γιατί αυτό κράτησε και εμάς σταθερούς στην πορεία μας #mprosta.
Καλωσόρισες Ροδούλα στην ομάδα σου!