Στον Κορυδαλλό ο 32χρονoς Μπαγκλαντεσιανός
Αστυνομικό

Στον Κορυδαλλό ο 32χρονoς Μπαγκλαντεσιανός Οι αναζητήσεις του πριν και μετά τη δολοφονία της Αναστάζια

Επιμένει να μην δέχεται τις κατηγορίες που του προσάπτονται ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που έχει συλληφθεί για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια, παρότι τα στοιχεία που έχουν βρει μέχρι στιγμής οι Αρχές που τον «καίνε»

Χθες, ο 32χρονος, λίγο πριν τις 23:00, μεταφέρθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού. Όπως προαναφέρθηκε ο ίδιος έχει επανηλλειμένα αρνηθεί τις κατηγορίες που του προσάπτονται για αρπαγή, βιασμό και ανθρωποκτονία, ενώπιον της Ανακρίτριας.

Μετά την απολογία του, η Ανακρίτρια διέταξε την προσωρινή κράτησή του.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της δικηγόρου του 32χρονου, κ. Αθηνάς Φουντωτού στην ΕΡΤ, ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές, δεν παραδέχθηκε καμία από τις κατηγορίες που τον βαρύνουν, παρά τις επανειλημμένες ερωτήσεις της Ανακρίτριας.

Οι αναζητήσεις του 32χρονου πριν και μετά τη δολοφονία

Ο δράστης φέρεται να αναζητούσε τρόπους για να διαγράψει τα ψηφιακά ίχνη του στο διαδίκτυο αλλά και πως να εξαφανίσει τη σορό του θύματος.

Από την ανάκτηση δεδομένων του κινητού του 32χρονου από το Μπαγκλαντές, προέκυψε ότι μισή ώρα πριν συναντήσει την 27χρονη Αναστάζια, στο μίνι μάρκετ, αναζητούσε ερωτική συνάντηση μέσω site, ενέργεια που δεν σχετίζεται βέβαια με την συνάντηση που είχε με το θύμα.

Βίντεο – ντοκουμέντο που αποκάλυψε η ΕΡΤ, δείχνει τη νεαρή κοπέλα να αποχωρεί μαζί με τον 32χρονο από το σπίτι του και να επιβιβάζεται στο μηχανάκι του.

Το συγκεκριμένο εύρημα οδηγεί τις Αρχές στην εκτίμηση ότι η δολοφονία δεν έγινε μέσα στο σπίτι, αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο που βρέθηκε η σορός της. Δίπλα από τη σορό της ήταν η σκισμένη της μπλούζα και η τσάντα της χωρίς τα χρήματα και το κινητό.

Μετά την δολοφονία, ο 32χρονος έκανε έρευνες στο διαδίκτυο για το πως θα εξαφανίσει ένα πτώμα αλλά και πως θα σβήσει όλες τις αναζητήσεις από το κινητό του, για να μην εντοπίσουν τα ψηφιακά του ίχνη οι Aρχές.