Κως: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της 27χρονης
Αστυνομικό

Κως: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό για τη δολοφονία της 27χρονης

 

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το βίντεο που φέρεται να έχουν στα χέρια τους οι Αρχές και δείχνει την 27χρονη Αναστάζια και τον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό να βγαίνουν από το σπίτι του στην Κω, βοήθησε τους αστυνομικούς να συνθέσουν κάποια από τα κομμάτια του παζλ.

Έτσι, λοιπόν φτάνουν στα δεδομένα που ήθελαν, ώστε να καταδείξουν τον αλλοδαπό ως τον άνθρωπο πίσω από τη δολοφονία της.

 

Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στον 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό, για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια από την Πολωνία στην Κω.

Ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για ανθρωποκτονία στον 32χρονο συλληφθέντα για την δολοφονία της Αναστάζια στην Κω.

 

Μάλιστα, πρέπει να σημειωθεί πως ακριβώς αυτό είχε υποστηρίξει στην κατάθεσή του ο συγκάτοικος του 32χρονου και έρχεται τώρα το νέο βίντεο να πιστοποιήσει ότι ο φερόμενος ως δράστης και η Αναστάζια έφυγαν από το σπίτι του και το έγκλημα δεν έγινε μέσα σε αυτό, αλλά σε εξωτερικό χώρο και πιθανότατα στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης κοπέλας.

«Μου έστειλε φωτογραφίες της ουλής»

«Μιλούσαμε με την κόρη μου κάθε μέρα. Μου τηλεφωνούσε πάντα. Και την ημέρα της απαγωγής με πήρε τηλέφωνο. Δεν θα μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό ότι αυτή ήταν η τελευταία μας συνομιλία» δήλωσε στο Πολωνικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η μητέρα της 27χρονης Αναστάζια.

Στην τελευταία συνομιλία με τη μητέρα της, η 27χρονη παραπονέθηκε ότι κάηκε ενώ δούλευε στην κουζίνα και η πληγή δεν επουλώθηκε ακόμα.

«Ήταν μια γρήγορη και περιστασιακή συζήτηση» λέει και συνεχίζει:

«Με πήρε τηλέφωνο ενώ ήμουν στο κομμωτήριο και δεν είχα την ευκαιρία να μιλήσω μαζί της. Η ίδια μίλησε για αυτό το έγκαυμα, το οποίο αντιμετώπιζε εδώ και αρκετές μέρες με αλοιφές που της έγραψε ο γιατρός. Μου έστειλε φωτογραφίες της ουλής και με ρώτησε τι έπρεπε να κάνει για αυτό. Η τελευταία μας συνομιλία ήταν τόσο γρήγορη και συνηθισμένη» θυμάται η μητέρα.

Μόλις έμαθε για την εξαφάνιση της κόρης της, πέταξε στο νησί της Κω για να την αναζητήσει. Μαζί της ήταν οι ντετέκτιβ που δήλωσαν να βοηθήσουν την οικογένεια.

Την Κυριακή, εθελοντές βρήκαν το σώμα της Αναστασίας στους θάμνους και την Τρίτη, μετά την παράδοση των δειγμάτων DNA που απαιτούνται για την ταυτοποίηση του πτώματος και μετά από ανάκριση του φίλου της δολοφονημένης Πολωνής, η μητέρα της 27χρονης επέστρεψε στην Πολωνία.