Κως – Εξαφάνιση: Άκαρπες οι έρευνες για την 27χρονη υπάλληλο ξενοδοχείου
Αστυνομικό

Κως – Εξαφάνιση: Άκαρπες οι έρευνες για την 27χρονη υπάλληλο ξενοδοχείου

 Ανάστατη η Κως από την εξαφάνιση της 27χρονης.

Τι συνέβη τη νύχτα που χάθηκαν τα ίχνη της και τι κατέθεσε στην αστυνομία ο σύντροφός της, όταν έκανε τη δήλωση εξαφάνισης…

Οι μέρες περνούν και η Κως περιμένει απαντήσεις. Η εξαφάνιση της 27χρονης παραμένει για την αστυνομία ένας άλυτος γρίφος, με τους φόβους να εντείνονται όσο δεν εντοπίζονται ίχνη της νεαρής υπαλλήλου ξενοδοχείου. Συνάδελφοι και φίλοι κάνουν λόγο για μια γυναίκα ήσυχη και ευγενική που ποτέ δεν έδινε δικαιώματα. Όπως αναφέρουν δεν αντιμετώπιζε ούτε παθολογικά, ούτε ψυχιατρικά προβλήματα. Η συμπεριφορά της ήταν φυσιολογική.

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας 27χρονης υπηκόου Πολωνίας στην Κω όπου διέμενε και εργαζόταν με τον επίσης Πολωνό σύντροφό της. Σύμφωνα με την δήλωση που έκανε στην αστυνομία ο 28χρονος σύντροφός της, την περασμένη Τρίτη 13 Ιουνίου του 2023, τα ίχνη της κοπέλας του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 12-06-2023 περίπου στις 22:30 ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύντροφό του και εκείνη όπως είπε του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία που βρισκόταν ώστε ο σύντροφός της να σπεύσει και να την πάρει, όμως όταν εκείνος έφτασε, δεν την βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της, το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο.

Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Όπως προέκυψε, η σύντροφος του δεν έχει επικοινωνήσει με τον ίδιο και δεν εμφανίστηκε στην εργασία της όπως όφειλε να εμφανιστεί 08:00 ώρα της 13/6/2023.

Σύμφωνα με την dimokratiki.gr, η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα.

Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, είχε ένα ασημένιο σακίδιο. Εχει ύψος 1,65 μέτρα και κανονική σωματική διάπλαση.