Πολιτική

Στην Κάλυμνο και Αστυπάλαια ο Βασίλης Α. Υψηλάντης

Ο υποψήφιος βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλης Α Υψηλάντης, μετά την περιοδεία του στην Λέρο και την συμμετοχή του στις επισκέψεις του Προέδρου της ΝΔ στο νησί καθώς επίσης στους Λειψούς, Αρκιούς και Πάτμο, ολοκλήρωσε την προεκλογική επίσκεψή  του στην  Κάλυμνο  και Αστυπάλαια.

Στην Κάλυμνο συνόδευσε το κλιμάκιο της ΝΔ με επικεφαλής τον τ. υφυπουργό Ναυτιλίας Κώστα Κατσαφάδο και την υφυπουργό τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Κατά την περιοδεία, συναντήθηκαν με εκπροσώπους των αλιέων, επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο της ΝΔ στην Πόθια Καλύμνου και πολλά εμπορικά καταστήματα όπου συζήτησαν με τους καταστηματάρχες. Στο πρόγραμμα της περιοδείας υπήρξε συνάντηση με τον έπαρχο Καλύμνου κ. Μανώλη Μουσελή, ενώ πραγματοποιήθηκε και επίσκεψη  στην Τέλενδο όπου επίσης έγιναν θερμά δεκτοί από τους κατοίκους.

Τέλος, από κοινού με τον Μάνο Κόνσολα, ο Βασίλης Α.Υψηλάντης συμμετείχε σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καλύμνου, όπου στο πρόσωπο του Δημάρχου, των επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων καθώς επίσης των δημοτικών συμβούλων, ευχαρίστησαν τον Καλυμνιακό Λαό για την ευρεία πλειοψηφία που έδωσαν στην Νέα Δημοκρατία, για την τιμητική ψήφο στο πρόσωπό τους και τόνισαν ότι με αυτοδύναμη Κυβέρνηση της ΝΔ θα συνεχίσουν τις δημιουργικές παρεμβάσεις υπέρ του Δήμου Καλύμνου που περιλαμβάνει και τα νησιά Τέλενδο και Ψέριμο.

Ο Βασίλης Α. Υψηλάντης στη συνέχεια επισκέφθηκε την Αστυπάλαια όπου σε συγκέντρωση φίλων του τόνισε την ανάγκη της υπερψήφισης της ΝΔ στις εκλογές της 25 Ιουνίου που θα σημάνει και την κατάκτηση και περισσοτέρων εδρών στα Δωδεκάνησα. Η περιοδεία του περιελάμβανε επίσης επισκέψεις εκτός της Χώρας και άλλων οικισμών του όμορφου αυτού νησιού της Δωδεκανήσου. Κατά την συνάντηση του με τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας Νίκο Κομηνέα, του εξέφρασε την μεγάλη του ικανοποίηση και τα συγχαρητήρια του για την ανάδειξη, από τον Obresver, της Αστυπάλαιας ως πρώτου εναλλακτικού προορισμού στον κόσμο. Από την πλευρά του ο δήμαρχος ευχαρίστησε τον Βασίλη Α. Υψηλάντη για την μεγάλη βοήθεια που παρείχε στο νησί και στην επίλυση προβλημάτων του, κατά την τετραετία που πέρασε, όπως επίσης τις ευχές του για επανεκλογή.