Ρόδος: Συγκλονιστικό βίντεο με τον 26χρονο Bρετανό λίγο πριν χτυπηθεί από κεραυνό
Αστυνομικό

Ρόδος: Συγκλονιστικό βίντεο με τον 26χρονο Bρετανό λίγο πριν χτυπηθεί από κεραυνό

Ο άτυχος 26χρονος βρετανός χτυπήθηκε από κεραυνό στη θάλασσα και έχασε τη ζωή του.
Η οικογένεια του Βρετανού τουρίστα που πέθανε από κεραυνό σε παραλία της Ρόδου, έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο, που δείχνει ότι ο καιρός είχε φτιάξει.

Τραγικό θάνατο βρήκε πριν από μερικές μέρες ένας Βρετανός τουρίστας στη Ρόδο που χτυπήθηκε από κεραυνό.

Ο νεαρός τουρίστας βρίσκονταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς και παρά τις εκκλήσεις των υπόλοιπων λουομένων να βγει έξω, αυτός παρέμενε μέσα στη θάλασσα.

Ωστόσο, ένα βίντεο ντοκουμέντο που έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένειά του ανατρέπει τα δεδομένα. Στο βίντεο, ο Scott Seddon κινηματογραφήθηκε από τον φίλο του να γελάει και να αστειεύεται με έναν στενό του φίλο καθώς έβγαινε από τη θάλασσα, λίγα λεπτά πριν τον χτυπήσει κεραυνός και τον σκοτώσει.

Σήμερα η Daily Mail δημοσιεύει ένα βίντεο (το οποίο δημοσίευσε η οικογένειά του) που δείχνει τον άτυχο νέο να γελάει και να αστειεύεται με έναν στενό του φίλο καθώς έβγαινε από τη θάλασσα – λίγα λεπτά πριν τον χτυπήσει κεραυνός και τον σκοτώσει.

Ο 26χρονος σέρφερ λίγο αργότερα και αφού βγήκε από τη θάλασσα χτυπήθηκε από κεραυνό, με τον καιρό να φαίνεται αίθριος εκείνη την στιγμή. Στο βίντεο, ο Scott δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση από τις αντιδράσεις του ότι κινδυνεύει από την ηλεκτρική καταιγίδα, η οποία φαινόταν να έχει περάσει.

Η οικογένειά του έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο προκειμένου να δείξει ότι ο άτυχος νέος είχε βγει από την θάλασσα όταν συνέβη το περιστατικό και δεν λειτούργησε σε καμία περίπτωση απερίσκεπτα.

Η απαρηγόρητη μητέρα του ​​ανέφερε ότι ο γιος της «βγήκε από τη θάλασσα για να συνεχίσει τη ζωή του αλλά ο Θεός μόλις αποφάσισε να τον πάρει».

Η μητέρα και ο πατέρας του Scott, που βρίσκονταν στο ασθενοφόρο και ενώ οι διασώστες προσπαθούσαν να σώσουν τη ζωή του, είπαν ότι ο καιρός ήταν ηλιόλουστος και προφανώς η καταιγίδα είχε περάσει. Με το βίντεο επισημάνουν ότι δεν υπήρχε κάποια ένδειξη για επικείμενη ηλεκτρική καταιγίδα και πως το παιδί τους γνώριζε καλά τους φυσικούς κινδύνους.