Με ταξί έφυγε ο Πίνατ από το Μαξίμου για την Πειραιώς
Ελλάδα

Εκλογές 2023: Με ταξί έφυγε ο Πίνατ από το Μαξίμου για την Πειραιώς – Μετακομίζει στα γραφεία της ΝΔ

Η μετάβαση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση άλλαξε και την καθημερινότητα του Πίνατ, που έπρεπε να εγκαταλείψει το Μέγαρο Μαξίμου

Με ένα ταξί έφυγε ο υιοθετημένος σκύλος του Μεγάρου Μαξίμου, Πίνατ, για να βρεθεί στην νέα του κατοικία τα κεντρικά γραφεία της Πειραιώς.

Ο λόγος μετακίνησης; Ποιος άλλος από την παράδοση των εξουσιών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό, Ιωάννη Σαρμά. Μετά το πέρας της διαδικασίας ο κ. Μητσοτάκης αποχώρησε και εν συνεχεία ακολούθησε σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr και ο αξιαγάπητος σκύλος ο οποίος έχει συναντηθεί με όλους τους ηγέτες που έχουν βρεθεί στην πρωθυπουργική κατοικία τα προηγούμενα χρόνια.

mitsotakis-peanut-1

Ο Πίνατ, ήταν ένας αδέσποτος σκύλος που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης το 2021, όταν επισκέφθηκε τη Φιλοζωική Ένωση Ηλιούπολης και ο οποίος έκλεβε την παράσταση σε πολλές περιπτώσεις, καθώς σάρωνε το Μέγαρο Μαξίμου, που διέμενε.

Όμως, η μετάβαση στην υπηρεσιακή κυβέρνηση προκάλεσε αλλαγές και στην καθημερινότητά του, με αποτέλεσμα να μετακομίζει στα γραφεία της ΝΔ στην οδό Πειραιώς, τουλάχιστον μέχρι τις εκλογές, οπότε και θα επανέλθει, εφόσον ο Κυριάκος Μητσοτάκης επανεκλεγεί.

peanut1

Με τη μετακόμισή του στα γραφεία της ΝΔ, ο Πίνατ γίνεται πλέον και κυριολεκτικά «κομματόσκυλο», όπως τον αποκάλεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατο βίντεο.

Ο Μητσοτάκης στο TikTok: Το σακάκι και ο Peanut
Δείτε στιγμιότυπα από τη ζωή του Πίνατ στο Μέγαρο Μαξίμου:

peanut2
peanut3
peanut4
peanut5

Πηγή  protothema.gr