"Απόβαση" φοιτητών ιατρικής και φέτος στα νησιά
Ελλάδα

“Απόβαση” φοιτητών ιατρικής και φέτος στα νησιά – Προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες τους [εικόνες – βίντεο]

Απόβαση στα νησιά άλλά και σε απομακρυσμένους ηπειρωτικούς προορισμούς κάνουν για 27η συνεχή χρονιά οι φοιτητές Ιατρικής, συνδιάζοντας τις διακοπές τους με εθελοντική εργασία.

Απόβαση στα νησιά άλλά και σε απομακρυσμένους ηπειρωτικούς προορισμούς κάνουν για 27η συνεχή χρονιά οι φοιτητές Ιατρικής, συνδιάζοντας τις διακοπές τους με εθελοντική εργασία.

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδος καλεί και φέτος το καλοκαίρι τους φοιτητές να δηλώσουν συμμετοχή για το πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση 2023”, με προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει το 4ο έτος φοίτησης. Έτσι, διασφαλίζεται το απαραίτητο γνωστικό υπόβαθρο των φοιτητών για την αποτελεσματική παρουσία τους στην εκάστοτε Μονάδα Υγείας.

Το πρόγραμμα “Ιατρική Απόβαση” προσφέρει στους φοιτητές Ιατρικής τη δυνατότητα να εργαστούν εθελοντικά για 10 ημέρες σε απομακρυσμένες Μονάδες Υγείας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Είναι εκπαιδευτικό και εθελοντικό πρόγραμμα το οποίο πραγματοποιείται από το 1997 σε συνεργασία με Μονάδες Υγείας (Γενικά Νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας και Πολυδύναμα Περιφερειακά Ιατρεία) και Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης νησιωτικών και ηπειρωτικών προορισμών της Ελλάδας.

Σημειώνεται πως κάθε χρόνο λαμβάνουν μέρος περισσότεροι από 300 φοιτητές Ιατρικής.

Δεκαήμερα Ιατρικής Απόβασης 2023

1ο: 23/7 – 1/8

2ο: 2/8 – 11/8

3ο: 12/8 – 21/8

4ο: 22/8 – 31/8

5ο: 1/9 – 10/9.

Φωτογραφίες από την Ιατρική Απόβαση 2022

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ

 

ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ
ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ