Πολιτική

Μεγαλειώδης συγκέντρωση της Ελευθερίας Φτακλάκη στη Ρόδο

Μπροστά σε ένα κατάμεστο ακροατήριο που κατέκλυσε τον πολυχώρο του «Sissitio», πραγματοποίησε την κεντρική πολιτική της ομιλία η υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας, Ελευθερία Φτακλάκη, το βράδυ της Τρίτης.

Κλείνοντας τον κύκλο των επιτυχημένων προεκλογικών της συγκεντρώσεων, λίγα 24ωρα πριν το άνοιγμα της κάλπης, έστειλε το μήνυμα της νίκης της Νέας Δημοκρατίας, καταχειροκροτούμενη στο βήμα από το πολυπληθές ακροατήριο που την υποδέχθηκε σε κλίμα πανηγυρικό, στηρίζοντας ένθερμα την υποψηφιότητά της. Η κα Φτακλάκη στη μεγαλειώδη συγκέντρωσή της παρουσίασε τις προτάσεις της για μια ισχυρή νησιωτική διακυβέρνηση στα Δωδεκάνησα (αναλυτικά στην ιστοδελίδα της www.eftaklaki.gr) και τους άξονες του προγράμματος της ΝΔ 2023-2027.

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο της ΝΔ που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή την υποψηφιότητά μου,  σε μία σχέση που μου δίνει δύναμη καθημερινά όλο και περισσότερο από την αγάπη και την στήριξη που εισπράττω. Στην πολιτική μου διαδρομή έχω μάθει να μάχομαι, να αγωνίζομαι, να διεκδικώ, να παλεύω για όλα τα θέματα και αυτό θέλω να συνεχίσω να κάνω, με τη δική σας στήριξη.. Οι εκλογές της Κυριακής είναι οι πιο κρίσιμες. Το δίλημμα δεν είναι απλά Μητσοτάκης ή Τσίπρας. Είναι αν θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε σταθερά μπροστά τη χώρα ή θα γυρίσουμε στο χθες;», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία της.

Η κα Φτακλάκη έκανε αναφορά στο έργο της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς τα τέσσερα τελευταία χρόνια, σε έργα ανάπτυξης, εξωτερική πολιτική-ελληνοτουρκικά, μεταναστευτικό, παιδεία, υγεία, οικονομία κλπ., αναγνωρίζοντας και τις παραλείψεις που όμως την επόμενη ημέρα θα διορθωθούν, επισημαίνοντας πως ήταν η μοναδική κυβέρνηση που κλήθηκε να αντιμετωπίσει πρωτόγνωρες διαδοχικές κρίσεις και δύσκολες συνθήκες (πανδημία, ενεργειακό, τουρκικές προκλήσεις, κλπ).

Η υποψήφια Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε και στο μεγάλο έργο που συντελέστηκε σε όλο το νομό Δωδεκανήσου την τετραετία, συγχαίροντας όλους όσοι συνεργάστηκαν με την Κυβέρνηση για το κοινό καλό και την αναπτυξιακή πορεία του τόπου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τους Δήμους σε όλα τα νησιά, όπως και τους παραγωγικούς φορείς. Μίλησε δε για ένα νέο ευρωπαϊκό σύμφωνο για τα νησιά, καθότι η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου πρωτοστατεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αναφερόμενη στη δική της υποψηφιότητα, η κα Φτακλάκη τόνισε μεταξύ άλλων: «Ζητώ τη ψήφο σας για μια τολμηρή και δυνατή φωνή στο Εθνικό Κοινοβούλιο, για ισχυρά Δωδεκάνησα με δυνατή εκπροσώπηση. Σας καλώ να πάμε όλοι μαζί την Ελλάδα μπροστά με τη Νέα Δημοκρατία στην Κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη Πρωθυπουργό».

Τον παλμό στη συγκέντρωση έδιναν οι νέοι υποστηρικτές της με πάθος και ενθουσιασμό.

Την κα Φτακλάκη προλόγισε η δημοσιογράφος Νατάσα Παμπρή, ενώ στην έναρξη της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα 10λεπτο βίντεο, όπου παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από την προεκλογική της εκστρατεία, σε όλα σχεδόν τα νησιά της Δωδεκανήσου, από τις καθημερινές περιοδείες, επαφές και συναντήσεις με τον κόσμο, με τους φορείς (αυτοδιοικητικούς, παραγωγικούς κλπ), παρουσιάζοντας τα πεπραγμένα της Κυβέρνησης.

(φωτογραφίες: Γιάννης Μαρκαντώνης)