Ρόδος

Εξόρμηση Κινητής Οφθαλμολογικής Μονάδας του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ‘‘Ανδρέας Παπανδρέου’’ στο Κέντρο Υγείας Εμπώνα.

Με εξαιρετική επιτυχία ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 12 Μαΐου 2023στο Κέντρο Υγείας Έμπωνα ο Οφθαλμολογικός έλεγχος του πληθυσμού του χωριού από την Κινητή Οφθαλμολογική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου ‘‘Ανδρέας Παπανδρέου’’, η οποία αποτελεί ευγενική χορηγία της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με σκοπό την κάλυψη των αναγκών του περιφερειακού πληθυσμού.
Η ομάδα εργασίας αποτελείτο από τον Δ/ντή Οφθαλμολογικής Κλινικής κ. Κόκκινο Μιχαήλ, τον Ιατρό κ. Λιακόπουλο Δημήτριο και την κα Σχίζα Μαρία νοσηλεύτρια της κλινικής. Συνολικά εξετάστηκαν 60 ασθενείς, ηλικίας από 16 μηνών έως 98 ετών.
Ευχαριστούμε θερμά για τη φιλοξενία και τη συνεργασία τον Συντονιστή – Δ/ντή Ιατρό κ. Μούκα Θεοφάνη, του Κέντρου Υγείας Εμπώνα καθώς και όλους όσους συνέβαλλαν, ο καθένας από την πλευρά του στην επιτυχία της δράσης.
Η εν λόγω δράση σηματοδοτεί την αρχή στον προγραμματισμό των επόμενων επισκέψεων τόσο στη Νότια και Βόρεια Ρόδο όσο και στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου.
Η διαρκής αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας και η βελτίωση του επιπέδου υγείας των πολιτών της Δωδεκανήσου καθώς και των επισκεπτών
της, αποτελούν την πιο σημαντική προτεραιότητα της Διοίκησης του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου.