Πολιτική

Ενθουσιώδης υποδοχή του Γιάννη Παππά, στην Ηρωική Νήσο Κάσο

Συζήτηση για τις επιτυχίες που κατάφερε η Ελληνική Κυβέρνηση στα Δωδεκάνησα αλλά και στην Ηρωική Νήσο Κάσο είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Δωδεκανήσου Γιάννης Παππάς, με τους ακρίτες της Κάσου, στη Σκάλα Αγίου Σπυρίδωνος χθες το βράδυ.

Με μεγάλη χαρά, οι ακρίτες της Ηρωικής Νήσου Κάσου, υποδέχτηκαν τον υπ. Βουλευτή, δίνοντας ηχηρό μήνυμα νίκης της Νέας Δημοκρατίας στα Δωδεκάνησα.

Παρά, τις δυσκολίες που προέκυψαν, κυρίως με το ακτοπλοϊκό πρόβλημα, τόσο με πρωτοβουλίες του Γιάννη Παππά σε συνεργασία με το αρμόδιο Υπουργείο, η λύση βρέθηκε και το δρομολόγιο με το νέο σύγχρονο πλοίο BlueStar«Νήσος Χίος» έχει ξεκινήσει.

Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, τόνισε την ανάγκη οι νησιωτικές κοινωνίες, να αντιμετωπίζονται με ιδιαίτερη ευαισθησία, καθώς επιθυμούν μόνο να τους αφουγκραστείς, να λάβεις υπόψιν τις παρεμβάσεις και τις προτάσεις τους, για το καλό του τόπου.

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη του στην Ηρωική Νήσο Κάσο, δήλωσε:

«Δεν υπάρχουν λόγια, για να εκφράσει κανείς συναισθήματα και σχέσεις αγάπης, που αναπτύσσονται με τους νησιώτες μας. Θα πρέπει εμείς, ως  εκπρόσωποι της πολιτείας, να εργαζόμαστε αδιάκοπα γι΄αυτούς, να τους θωρακίζουμε, να γεμίζουμε με σιγουριά την καθημερινότητά τους, με δημόσιες δομές στελεχωμένες. Να ζουν σε νησιά με επαρκώς διασυνδεμένα, διοικητικά και τεχνικά, με οικονομική αυτάρκεια,  για υλοποίηση έργων πνοής.»