δολοφονία Καραϊβάζ
Ελλάδα

Ποιοι είναι οι δυο συλληφθέντες για την δολοφονία Καραϊβάζ

Δυο αδέρφια οι οποίοι απασχολούνται με μπραβιλίκια και σχετίζονται με τον υπόκοσμο είναι σύμφωνα με πληροφορίες του eReportaz οι δυο συλληφθέντες για τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Νωρίτερα είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης από τις δικαστικές Αρχές. Πρόκειται για τους Ι.Λ. και Ε.Λ. Πριν απο λίγο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι δυο συλληφθέντες επέβαιναν στο λευκό βαν το οποίο εντοπίστηκε να έχει υποστηρικτικό ρόλο στην επιχείρηση ακολουθώντας καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής τη μοτοσικλέτα με τους εκτελεστές. Μάλιστα από το υλικό το οποίο βρίσκεται στα χέρια των Αρχών προκύπτει ότι κατά την διάρκεια της επιχείρησης διαφυγής μετά τη δολοφονία του δημοσιογράφου ένας από τους εμπλεκόμενους στη δολοφονία επιβιβάστηκε στο βανάκι.

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

Με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος γνωστοποιεί πως η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε σε δύο συλλήψεις για την υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ.

Όπως γράφει ο κ. Θεοδωρικάκος «είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει».

Γνωστοποιεί δε πως «η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου», ενώ καταφέρεται και εναντίον όσων όπως λέει «χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία» σημειώνοντας πως «οφείλουν μία συγγνώμη».

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου:

«Είχαμε πει, από την πρώτη στιγμή, ότι θα κάνουμε τα πάντα για να εξιχνιαστεί η δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ. Όσος χρόνος και αν χρειαστεί να περάσει. Πριν από λίγο η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε δύο πρόσωπα -για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης- που εμπλέκονται στη δολοφονία του αδικοχαμένου δημοσιογράφου.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. επιταχύνθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και είχαν αποτέλεσμα, που οδηγεί στην εξιχνίαση άλλης μίας δολοφονίας. Όσοι χρησιμοποίησαν αυτή την τραγική υπόθεση, για να συκοφαντήσουν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, την Κυβέρνηση συνολικά και την Ελληνική Αστυνομία, οφείλουν μία συγγνώμη.

Συνεχίζουμε όλα όσα πρέπει για την πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Καραϊβάζ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *