Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ με τον Θανάση Παφίλη
Πολιτική

Πολιτική συγκέντρωση του ΚΚΕ με τον Θανάση Παφίλη στις 29 Απρίλη στην Πλ. Κύπρου

Στην Πλ.Κύπρου 29 Απρίλη, 8:00 μ.μ.

Στις εκλογές στις 21 Μαΐου, ένα πιο δυνατό ΚΚΕ θα είναι το νέο, το αισιόδοξο, το ανατρεπτικό μήνυμα που μπορεί να αναδείξει η λαϊκή ψήφος.

Απέναντι στις παλιές, γνωστές και χρεοκοπημένες συνταγές των άλλων κομμάτων, απέναντι στα ψεύτικα διλήμματα και πάνω απ’ όλα απέναντι στο κοινό τους αντιλαϊκό πρόγραμμα που θα εφαρμόσει όποια κυβέρνηση προκύψει, η διαφορά από το λαό μπορεί να γίνει.

Και αυτή είναι να βρεθεί όσο πιο ψηλά το ΚΚΕ.

Για να σηκώσει ανάστημα ο λαός ν’ αντιπαλέψει το τσάκισμα των μισθών και των συντάξεων, τα ωράρια μέχρι τελικής πτώσης, την διάλυση της δημόσιας υγείας και πρόνοιας, την ακρίβεια , τους πλειστηριασμούς και τις κατασχέσεις.

Γιατί ένα ισχυρό ΚΚΕ μαζί με το λαό μπορεί να βάλει φραγμό στα μνημόνια διαρκείας που ψηφίστηκαν και παγιώθηκαν με όλες τις κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας και θα συνεχίσουν να γίνονται ακόμα πιο βάρβαρα με τις επόμενες.

Να στείλει ένα ηχηρό μήνυμα ότι οι δεσμεύσεις για τη διασφάλιση της ΝΑΤΟικής «συνοχής» στην περιοχή, με παζάρια κυριαρχικών δικαιωμάτων και πρωταγωνιστικούς ρόλους στα καυτά μέτωπα του πολέμου και των ανταγωνισμών, μόνο δεινά μπορούν να φέρουν στο λαό μας και σ’ όλους τους λαούς της περιοχής.

Ο λαός μπορεί να δείξει τη δύναμή του με πολύ πιο δυνατό ΚΚΕ

Ελάτε να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα αντίστασης στην σημερινή βαρβαρότητα που βιώνουμε. Για να ανοίξουμε τον δρόμο του μαζικού οργανωμένου αγώνα όπου Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΜΕ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ

ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

στις 8:00 μ.μ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ του ΚΚΕ

Θα μιλήσει ο ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΦΙΛΗΣ

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ