Ο Γιώργος Γεωργαλλίδης, από τη Ρόδο, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο
Πολιτική Περιφέρεια

Ο Γιώργος Γεωργαλλίδης, από τη Ρόδο, υποψήφιος με τον Γιώργο Χατζημάρκο

Την υποψηφιότητα του Γιώργου Γεωργαλλίδη, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου, Γιώργου Χατζημάρκου, στις επικείμενες περιφερειακές εκλογές,  στην Περιφερειακή Ενότητα Ρόδου, ανακοινώνει η παράταξη “Μπροστά το Νότιο Αιγαίο”.

Ο κ. Γεωργαλλίδης, διευθύνων σύμβουλος σε ιδιόκτητη ξενοδοχειακή μονάδα στη Ρόδο και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και Αναπληρωματικός ταμίας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, στη δήλωσή του, με την οποία ανακοινώνει την απόφασή του να συμπορευτεί με τον Γιώργο Χατζημάρκο, αναφέρει:

«Με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω την υποψηφιότητά μου στις επερχόμενες εκλογές δίπλα στον αξιέπαινο Περιφερειάρχη, κ. Γιώργο Χατζημάρκο και την Παράταξη #ΜΠΡΟΣΤΑ Το Νότιο Αιγαίο. Τα τελευταία χρόνια, οι εξελίξεις τρέχουν και οι απαιτήσεις των καιρών δεν μας επιτρέπουν τον ρόλο του εξωτερικού παρατηρητή. Δεν ξέρω τί σημαίνει αποτυχία, ξέρω τι σημαίνει πέφτω και ξανασηκώνομαι. Ξέρω τι σημαίνει προσπάθεια, αγώνας, επιμονή. Έφτασε επιτέλους η ώρα να αντιμετωπίσουμε το μέλλον με σχεδιασμό, με καινοτομίες και με μοναδική πυξίδα το δημόσιο συμφέρον. Αντιμετωπίζοντας τα καίρια ζητήματα κατά μέτωπο, μπορούμε να κάνουμε την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου ένα καλύτερο μέρος για να ζεις, να εργάζεσαι και να δημιουργείς οικογένεια. Δίνουμε τα χέρια, λοιπόν, ως ένα σύμβολο τιμής για τους ανθρώπους που ζουν σ’ αυτόν τον τόπο και κυρίως τους νέους που έχουν κάθε δικαίωμα στα όνειρα, στις προσδοκίες, σ΄ ένα πιο φωτεινό γεμάτο χρώμα αύριο. Ένα αύριο, όχι μακριά από τον τόπο τους, ένα αύριο που θα στηρίξει την εκπλήρωση των ονείρων τους με αξιοπρέπεια και σεβασμό, μέσα από αγώνα για τη δημιουργία της «άνοιξης».

Συστρατεύομαι μ΄ έναν χαρισματικό άνθρωπο που κοιτάει τη νέα γενιά στα μάτια, που στηρίζει έμπρακτα τα όνειρα των νέων, με ενότητα, αυτοπεποίθηση και αποφασιστικότητα. Με την ίδια αποφασιστικότητα δηλώνω πανέτοιμος να στηρίξω το έργο του κ. Χατζημάρκου για ένα μέλλον με ορίζοντα, ελπίδα και προοπτική για όλους.  Και αυτό το δικαίωμα είναι δικό μας, με ένα γενναίο βήμα προόδου, ένα βήμα ΜΠΡΟΣΤΑ που επιθυμώ να το κάνουμε μαζί! Ένα βήμα τιμής, περηφάνειας και ζήλου για τον τόπο μας!»

 

Βιογραφικό

Ο Γιώργος Γεωργαλλίδης είναι Διευθύνων Σύμβουλος στην ιδιόκτητη ξενοδοχειακή του μονάδα στο νησί της Ρόδου και Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και Αναπληρωματικός ταμίας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Γεννήθηκε στις 10 Μαρτίου του 1991 και μεγάλωσε στη Ρόδο, όπου ολοκλήρωσε και τις εγκύκλιες σπουδές του.

Το έτος 2009 εισήχθη στο Τεχνολογικό και Εκπαιδευτικό ίδρυμα Κρήτης και το 2015 ολοκλήρωσε τις σπουδές του ως πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων με κατεύθυνση Διοίκηση και Οικονομία. Επιπρόσθετα, το 2021 ολοκλήρωσε επιμορφωτικά σεμινάρια συναφή με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, τη Διοίκηση & την Ηγεσία.

Από το 2010 έως το 2014 διατέλεσε Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών Ηρακλείου Κρήτης.

Το 2014 κατατάχθηκε ως Αρχηγός Πληρώματος Ανιχνευτικού Οχήματος στα Τεθωρακισμένα του Στρατού Ξηράς και απολύθηκε τον Ιούνιο του 2015 από τη Ρόδο ως Έφεδρος Λοχίας.

Από το 2015 έως και σήμερα εργάζεται στην ιδιόκτητη ξενοδοχειακή του μονάδα στο νησί της Ρόδου ως Διευθύνων Σύμβουλος.

Το 2020 εκλέχθηκε Εντεταλμένος Σύμβουλος Τουριστικής Ανάπτυξης, καθώς και Αναπληρωματικός ταμίας στην Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου, θέσεις τις οποίες κατέχει έως και σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *