Ριφιφί στη Ρόδο με δράστη έναν ... 6χρονο
Αστυνομικό

Ριφιφί στη Ρόδο με δράστη έναν … 6χρονο

Μόλις 6 ετών ο δράστης ριφιφί σε επιχείρηση στη Ρόδο

Τόσα και τόσα έχουν δει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, ωστόσο… γούρλωσαν τα μάτια τους όταν είδαν σε βίντεο ποιοι ήταν αυτοί που διέρρηξαν με «επαγγελματικό» ριφιφί μια επιχείρηση πώλησης φαρμακευτικών προϊόντων στη Ρόδο!

Οι δράστες ήταν δύο ανήλικοι Ρομά, όμως ο μεγαλύτερος είναι 13 χρόνων και ο μικρότερος μόλις… 6!

Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που βρίσκεται στο 4ο χιλιόμετρο της λεωφόρου Ρόδου- Καλλιθέας κατήγγειλε στις 2 Απριλίου ότι το ίδιο απόγευμα άγνωστοι παραβίασαν τις καρότσες δύο φορτηγών και άρπαξαν διάφορα βρώσιμα προϊόντα.

Στη συνέχεια, οι δράστες έκαναν ριφιφί στην αποθήκη της επιχείρησης ανοίγοντας τρύπα σε μια γυψοσανίδα και άρπαξαν από μέσα διάφορα προϊόντα περιποίησης.

Οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που διαθέτει το κατάστημα και έπειτα από έρευνα σε συνδυασμό με την ανάλυση του οπτικού υλικού, διαπιστώθηκε ότι οι δράστες της… επαγγελματικής διάρρηξης ήταν οι δύο ανήλικοι, οι οποίοι προσήχθησαν για προανάκριση τη Μ. Τρίτη και αφέθηκαν ελεύθεροι λόγω της μικρής τους ηλικίας.

Η δικογραφία που υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου περιλαμβάνει και τους γονείς τους που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Πηγή: Πρώτο Θέμα