Γ.Χατζημάρκος: "Υπάρχει πολιτική που αξίζει να την υπηρετείς"
Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Υπάρχει πολιτική που αξίζει να την υπηρετείς” (video)

Με κάθε επισημότητα και θρησκευτική κατάνυξη, με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου των τοπικών αρχών και του περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργου Χατζημάρκου  τελέσθηκαν τα θυρανοίξια του  Ιερού Καθεδρικού Ναού Αγίας Παρασκευής πόλεως Κω, σε Τρισαρχιερατική Θεία Λειτουργία, παρουσία των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Κώου και Νισύρου κκ.Ναθαναήλ, Ἀγκύρας κκ.Ιερεμία και  της Τήλου, Χάλκης καί Καστελλορίζου κ.κ. Χρυσόστομου , του Ιερού κλήρου της πόλης

 

Η αποκατάσταση του σεισμόπληκτου Ιερού Ναού Αγίας Παρασκευής πραγματοποιήθηκε από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με  συνολικό προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στο ποσό των 560.000,00 €

Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος από το νησί της Κω και με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρει τα εξής:
“Στην Κω σήμερα, στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής που μετά τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, παραδόθηκε και αυτός πλήρως αποκατεστημένος και λειτουργικός.
Υπάρχει πολιτική που αξίζει να την υπηρετείς ✌️
Ένα έργο που αναλαμβάνεις χωρίς να έχεις την υποχρέωση να το κάνεις, έχει την αξία της δήλωσης οικειοθελούς ανάληψης ευθύνης.
Όχι, δεν έχουμε άγνοια κινδύνου. Αγάπη στον τόπο μας λέγεται αυτό “