Εργατικό Κέντρο Ρόδου: Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου
Ρόδος

Εργατικό Κέντρο Ρόδου: Συνάντηση με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Ρόδου

Συνάντηση γνωριμίας με το νέο διοικητή του Νοσοκομείου, Τσαντή Σταύρο, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Νοσοκομείο, στην οποία συμμετείχαν ο Πρόεδρος του Ε.Κ.Ρ, Εγγλέζος Παναγιώτης, και ο Γεν. Γραμματέας του Ε.Κ.Ρ, Φραντζολάκης Γεώργιος.

Έγινε μια πρώτη ανταλλαγή απόψεων πάνω σε όλα τα τρέχοντα θέματα του Νοσοκομείου και ο τρόπος αντιμετώπισής τους. Συζητήθηκαν ζητήματα που έχουν να κάνουν με τη στελέχωση τόσο σε υγειονομικό αλλά και σε νοσηλευτικό προσωπικό, θέματα που αφορούν τις λίστες αναμονής στα χειρουργεία, την ασφάλεια που παρέχει το νοσοκομείο στους ασθενείς καθώς και τις συνθήκες περίθαλψής τους.

Τέλος, έγινε αναφορά για την ετοιμότητα του νοσοκομείου ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν. Το επόμενο διάστημα θα γίνει εκ νέου συνάντηση για να διαπιστωθεί η εξέλιξη όλων των θεμάτων που συζητήθηκαν.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ρόδου θα συνεχίσει να παρακολουθεί τα θέματα που απασχολούν το Νοσοκομείο μας και σε συνεννόηση με τους γιατρούς, τους εργαζόμενους αλλά και με τη διοίκηση θα αγωνίζεται για την καλύτερη παροχή της δημόσιας και δωρεάν υγείας.