Rhodes GP”, “International Tour of Rhodes
Αθλητικά Περιφέρεια

Γ.Χατζημάρκος: “Τρείς διεθνείς αγώνες ποδηλασίας σε δυο εβδομάδες του Μαρτίου κάθε έτους, καθιέρωσαν την Ρόδο στο ημερολόγιο της παγκόσμιας ποδηλασίας”

Στη Ρόδο χτυπάει η καρδιά του ποδηλάτου: 552 Αθλητές, ποδηλατικές ομάδες από 21 χώρες και επαγγελματίες ποδηλάτες από 30 χώρες, στη Ρόδο σε τρεις διεθνείς αγώνες.
Από τις 4 Μαρτίου που ξεκίνησαν, έως τις 19 Μαρτίου, “Rhodes GP”, “International Tour of Rhodes” και “Visit South Aegean Islands” που έχουν την σφραγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI και την στήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
 Ο περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ.Γιώργος Χατζημάρκος με ανάρτηση του επισημαίνει τα εξής:
Τρείς διεθνείς αγώνες ποδηλασίας σε δυο εβδομάδες του Μαρτίου κάθε έτους, καθιέρωσαν την Ρόδο στο ημερολόγιο της παγκόσμιας ποδηλασίας.
Δεκάδες χώρες, εκατοντάδες αθλητές, κάλυψη σε χιλιάδες μέσα ενημέρωσης ή αλλιώς, πως η σοβαρή δουλειά, η επιμονή και η συνεχής βελτίωση με συνέπεια, επι σειρά ετών, αποδίδει

 

 

Γ. Χατζημάρκος: 552 Αθλητές, Ποδηλατικές Ομάδες από 21 χώρες και Επαγγελματίες Ποδηλάτες από 30 χώρες.
7th Rhodes International Cycling Event
552 Αθλητές, Ποδηλατικές Ομάδες από 21 χώρες και Επαγγελματίες Ποδηλάτες από 30 χώρες.
Από τις 4 Μαρτίου που ξεκίνησαν, έως τις 19 Μαρτίου, σε τρείς διεθνείς αγώνες, “Rhodes GP”, “International Tour of Rhodes” και “Visit South Aegean Islands” που έχουν την σφραγίδα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδηλασίας UCI και την αμέριστη στήριξη της Περιφέρειας που, ορθά, πίστεψε και έβαλε πλάτη στο όνειρο των ανθρώπων του Ποδηλατικού Ομίλου Ρόδου “Ροδήλιος”.
Τηλεοπτική κάλυψη διεθνής, απευθείας μεταδόσεις μέσω live streaming στην παγκόσμια ποδηλατική κοινότητα και για 15 ημέρες ένας τόπος αποδεικνύει στην πράξη πως μπαίνει στον παγκόσμιο χάρτη αθλητικών διοργανώσεων όταν αφήσει τα λόγια και περάσει στην σκληρή δουλειά.
Ναι, είναι όταν δουλεύεις με σοβαρότητα, συνέπεια και επαγγελματισμό, έρχονται και τα αποτελέσματα. Νησιά-ραντεβού διεθνών, και ειδικά επαγγελματιών, αθλητών και διοργανώσεων, γίνονται μόνο όσα σηκώνουν τα μανίκια και κτίσουν επίμονα και χρόνο-χρόνο την αξιόπιστη εικόνα τους
Συγχαρητήρια στον “Ροδήλιο”. Μας έκανε περήφανους και αποδείχθηκε άξιος της εμπιστοσύνης μας.